12 juli 2017

Nu är vi fler än 100 ambassadörer

Nu har vi sprängt 100 gränsen! Genom projektet ”Framtidsbygget – en hel kommun” har nya möjligheter skapats att tillsammans utveckla ambassadörsnätverket.

- Det är många som vill bli ambassadör och vara med att lyfta fram vår vackra fina kommun säger Hjördis Åsander, näringslivsutvecklare.

Ambassadörsnätverket växer och för att fler ska kunna bli ambassadörer finns det en e-tjänst på Kramfors kommuns webbsida. I september kommer ambassadörerna att kunna ta del av goda nyheter snabbt via sms.

Kramfors kommun är en av tio kommuner i Sverige som är utvalda av Tillväxtverket att arbeta med stärkt lokal attraktionskraft. Projektet har fått namnet ”Framtidsbygget – en hel kommun”. I det ingår utbildningar i dialog- och värdskap, att utveckla arbetet med medborgardialoger och ta fram en serviceplan för Kramfors kommun.

Projektet finansieras av Kramfors kommun, Tillväxtverket och Landstinget Västernorrland.
Tillväxtverket har i uppdrag att under perioden 2015–2018 genomföra programmet Stärkt lokal attraktionskraft. Programmet ska stödja och vidareutveckla det arbete som kommuner och andra aktörer bedriver för ökad attraktionskraft. Kommunerna får finansiering för att utveckla ett systematiskt och långsiktigt arbete för stärkt attraktionskraft utifrån lokala förutsättningar.

Uppdaterad: Sidansvarig: Katarina Lundholm

Frågor kring nyheten?

Andreas Gylling
Utvecklingssekreterare
Tel: 0612 - 808 18
070-191 76 88
andreas.gylling@kramfors.se