28 maj 2018

Servicekontor i Kramfors – öppet!

Idag invigde Skatteverkets generaldirektör Katrin Westling Palm det nya servicekontoret i Kramfors som ger service till Försäkringskassans, Pensionsmyndighetens och Skatteverkets kunder. Civilminister Ardalan Shekarabi var på plats i Kramfors.

Regeringen gav i september de tre myndigheterna uppdraget att öppna tio nya servicekontor för att öka statens närvaro i hela landet. I december förra åtet lämnades det glädjande beskedet när statsminister Stefan Löfven (S) och civilminister Ardalan Shekarabi (S) besökte Kramfors.

– Det är mycket glädjande att servicekontoret öppnat och kan ge människor personlig service och hjälp med vardagliga myndighetsärenden, säger Jan Sahlén (S), kommunalråd i Kramfors.

Kontoret i Kramfors är det första av de tio kontoren som invigs. Lokalerna finns på Viktoriagatan 14 i Kramfors där även Arbetsförmedlingen har kontor.

– Ska tilltron till myndighetsutövning och demokrati upprätthållas, måste dess företrädare också vara närvarande i det lokala samhället. Det här är ett positivt steg i den riktningen, avslutar Jan Sahlén.

Servicekontoret i Kramfors, adress och öppettider Länk till annan webbplats.

Relaterad artikel från 6 december 2017

Statsministerbesök med glädjande besked

Kommun & demokrati

Uppdaterad: Sidansvarig: Ann-Christine Borja

Frågor kring nyheten?

Jan Sahlén (S)
Kommunstyrelsens ordförande
0612-801 04 jan.sahlen@kramfors.se