08 februari 2018

Mässa ska visa näringslivet i Kramfors och Sollefteå

En företagsmässa där det mesta av det bästa inom näringslivet i Kramfors och Sollefteå kommuner visas upp. Det är vad som anordnas i Kramfors tennishall den 20-21 april.

– Höga Kusten Företagsmässa ska bli en mötesplats, säger näringslivsutvecklare Hjördis Rislund Åsander.

En mötesplats blir det naturligtvis för alla besökare, men även för utställarna som får en chans att träffas. Bokningarna av de 90 utställarplatserna är i full gång.

– Om man bokar innan sista februari får man ett extra förmånligt pris. Det går naturligtvis bra att boka plats även senare, sista anmälningsdag som utställare är 31 mars.

Näringslivet och kommunerna samverkar
Höga kusten företagsmässa är ett samarbete mellan näringslivet och kommunerna i Sollefteå och Kramfors. Tanken är att mässan ska arrangeras vartannat år i Sollefteå och Kramfors.

– Vi börjar alltså i Kramfors. Tennishallen är hela 1700 kvadratmeter så det finns gott om plats att visa upp regionens expansiva näringsliv. 

Förutom utställande näringsidkare kommer mässan att bjuda på inspirationsföredrag och miniseminarier. Under fredagen pågår även Ådalsskolans jobbmässa i hallen. Underhållning och möjlighet att äta och fika finns också med i planerna.

– Vi jobbar för fullt med programmet. En rolig grej är att vi bjuder in alla utställare till after work på fredagen.

Vill du veta mer eller boka plats som utställare?
Besök då www.hogakustenforetagsmassa.se Länk till annan webbplats.

Näringsliv & arbete

Uppdaterad: Sidansvarig: Ann-Cathrin Granbäck

Frågor kring nyheten?

Hjördis Rislund Åsander
070-190 64 48
hjordis.asander@
kramfors.se