Tennisprofil

Är du en spelare som vill ge tennisen en ärlig chans och på samma gång utvecklas som person? Kan du även klara dig själv och sköta ett eget hushåll? Då är Ådalsskolans Tennisprofil rätta utbildningen för dig!

Här kommer du att få tre tuffa, men mycket roliga och utvecklande år. Alla som söker skall komma till oss för testspel och intervju. Ni kan själva bestämma datum för detta när det passar er.

Anläggning:

Vi har tre inomhusbanor med världens bästa hardcourt underlag (plexipave competition - mjuk hardcourt). Vi har även tre grusbanor. Vi har också vårt eget gym i tennishallen och all övrig utrustning som behövs för att genomföra modern fysisk träning (medicinbollar, häckar, mattor, balansbollar, stegar mm). Vi har också tillgång till Kramfors idrottsanläggning som ligger i anslutning till tennishallen. Där finns det löparbanor och fotbollsplaner vilket gör att det finns ytterligare möjligheter till fysisk träning. Uppe vid skolan har vi även Ådalshallen där det finns tre idrottshallar, två gym och en simbassäng.

Utbildningen bedrivs i samarbete med Kramfors Tennisklubb.

Uppdaterad: Sidansvarig: Krister Åkerlund

Tennisprofil

Klubbchef Kramfors Tennis
Henric Danielsson

Kontakt
Tel: 0612 - 106 30
Mobil: 070 - 260 97 74

E-post: henric@kramforstennis.net