06 oktober 2017

Örnfrakt ny samarbetspartner för Kramfors kommun

Ett nytt kommunövergripande ramavtal gällande maskintjänster, lastbilstransporter och vinterväghållning har tecknats från och med den 1 oktober 2017. Ny entreprenör är Örnfrakt Ekonomisk Förening.

Örnfrakt har i konkurens med två andra företag lämnat in ett vinnande anbud i den upphandling som Kramfors kommuns tekniska avdelning utfört gemensamt med bostadsbolaget Krambo under det gångna året. Avtalet gäller i fyra år med möjlighet till förlängning ytterligare ett år.

Örnfrakt, som har lokalkontor i Kramfors, kommer att utföra samtliga tjänster som vår tidigare entreprenör utfört och övergången kommer inte att bli speciellt märkbar för boende i Kramfors kommun.

Det kan bli nya maskinförare på vissa snöröjningsområden som kommunen och bostadsbolaget ansvarar över och det i sin tur kan leda till att snöhögarna inte ligger på samma ställen i år som föregående säsong.

Vi hälsar Örnfrakt välkommen som nya partners och vill samtidigt tacka VTG AB, vår tidigare entreprenör, för mycket gott samarbete.

Kramfors kommun, tekniska avdelning. Krambo Bostads AB.

Uppdaterad: Sidansvarig: Frida Lindman

Frågor kring nyheten?

Enhetschef Kenneth Näsman
Kom in kundtjänst
Tel: 0612-800 00