Eva Bylund, Glassbaronen och Ingrid Öhlund, Skogs-Hildas Stenungsbageri & Café.

Eva Bylund, Glassbaronen och Ingrid Öhlund, Skogs-Hildas Stenungsbageri & Café.

09 augusti 2018

Stolta ambassadörer i Ullånger och Norge

Eva Bylund, Ingrid Öhlund, Kari Dickenson och Viktoria Holmberg. Det är fyra av våra snart tvåhundra ambassadörer som gjort skillnad och spridit glädje i sommar. Kramfors ambassadörsnätverk växer. 

Ingrid Öhlund och Eva Bylund är två av våra ambassadörer och tillika företagare i Ullånger. Ingrid driver Skogs-Hildas Stenungsbageri & Café och Eva driver Glassbaronen. De berättar att antalet gäster och kunder denna sommar har överträffat alla tidigare somrar. Det är många som besöker Höga kusten och sommarens stora orienteringsfest i Örnsköldsvik, O-ringen, har bidragit till att godsakerna som bjuds i Ullånger gått åt med rykande fart.

– Jag har aldrig upplevt en så hektisk sommar. Ibland har brödet tagit slut och hyllorna gapat tomma. Otroligt många besökare har också varit medvetna om att Skogs-Hildas finns med i White Guide, berättar Ingrid Öhlund.

Skogs-Hildas Stenungsbageri & Café är en av sex besöksmål i Ångermanland som finns med i White Guide, restaurangguiden som varje år, testar bedömer och presenterar de bästa restaurangerna och caféerna i Sverige.

– Ja, jag håller med Ingrid. Det är den största turistströmmen vi sett under de år vi drivit våra företag. Fantastiskt många, både från när och fjärran. Och glassförsäljningen har verkligen toppat i år, försäkrar Eva.

Eva utsågs i våras av Föreningen På Kusten till Årets Ullångersbo med motiveringen:

”… Eva såg en möjlighet och tog till vara på den och nu är hennes Glassbaron mer än bara ett café. Den har blivit en samlingsplats för alla generationer och utgör den perfekta inramningen till Generationernas park… ”

Ambassadörerna Kari Dickenson och Viktoria Holmberg tillsammans med Ambassadörskråkan.

Ambassadörerna Kari Dickenson och Viktoria Holmberg tillsammans med Ambassadörskråkan.

Kari och Viktoria är ytterligare två av våra ambassadörer. Kari är vår allra senaste i gänget och vår första ambassadör från Norge. Du ser henne på bilden med vår ambassadörskråka och Viktoria Holmberg, Kramfors, som passar på att semestra från studielivet i Trondheim.

Vi är stolta och glada över att ambassadörsnätverket växer. Vi är många som vill vara med och sprida ringar på vattnet om allt bra som finns här. Kom med du också!

Läs mer

Bli ambassadör

Uppdaterad: Sidansvarig: Ann-Christine Borja

Frågor kring nyheten?

Hjördis Rislund-Åsander Näringslivsutvecklare
0612-805 03
hjordis.asander@
kramfors.se