09 maj 2017

Hur vill du utveckla Hagaparken?

Det finns många intressanta tankar på nya boendemiljöer. En av dem är Hagaparken vid Kyrkviken. Hur skulle du vilja att det såg ut där?
Den 18 maj klockan 18.30 bjuder vi in till info och dialog på Skarpåkersskolan.

- Från kommunens sida vill vi gärna ta del av allmänhetens åsikter och idéer innan något beslutas, säger samhällsavdelningens chef Staffan Östman.

Kramfors kommun äger marken där Hagaparken ligger. Fastighetsföretag har visat intresse för området och för en diskussion med kommunen om ett framtida bygge.

Krävs mer än fina bostäder
Det måste dock finnas något mer än bara lägenheter för att människor ska vilja där. Hagaparken med sin närhet till vatten har alla chanser att bli ett attraktivt bostadsområde.

- Vi bjuder nu in till en workshop där vi funderar över hur vi tillsammans kan utveckla Hagaparken? Vad vill folk göra där och hur ska man ta sig dit är andra frågeställningar som ta upp, berättar Staffan Östman.

Workshopen leds av Kramfors kommun information. Fastighetsbolagen Krambo och Westerlind Fastigheter finns också plats för att berätta om sina tankar på framtida bostäder. Vi bjuder dessutom på fika.

Din åsikt räknas!
- Vi hoppas att så många som möjligt ska ta chansen att bidra till utvecklingen. Att göra sin röst hörd är viktigt, det är på grundval av folkets åsikter som vi senare fattar beslut.

Kommun & demokrati

Uppdaterad: Sidansvarig: Ann-Cathrin Granbäck

Frågor kring nyheten?

Staffan Östman
Chef samhällsavdelningen 0612-803 07 staffan.ostman@kramfors.se