02 april 2020

Nästan 100 vill hjälpa till

Det sägs att i nöden prövas vännen och glädjande nog kan vi konstatera att invånare i Kramfors kommun inte bara är vänliga, ni är också empatiska och hjälpsamma. Fram till nu har 99 personer erbjudit sig att jobba extra i coronakrisen. Stort tack!

Just nu arbetar vi hårt för att gå igenom alla anmälningar och matcha dem mot det behov av extra händer som finns. Många av er har visat intresse för att jobba inom flera områden. Trycket extra högt inom vård och omsorg, så det är dit vi för tillfället riktar störst fokus.

– Ett antal personer är redan på väg att gå ut i äldrevården på timanställning. I bagaget har de med sig en grundutbildning med viktiga saker att kunna och känna till, berättar HR-konsulten Erica Nordquist och rekryteraren Petra Ödling.

Kramfors kommun är väldigt glad för det stora intresset, men sanningen är den att vi på sikt kommer att behöva ännu fler resurser.

Vi vill därför uppmuntra dig som känner att du vill göra en insats att besöka vår webbsida. På länken här nedan hittar du information och även uppgifter om hur du ansöker.

Varmt välkommen med sin ansökan!

Länk till annonsen Länk till annan webbplats.

Kommun & demokrati

Uppdaterad: Sidansvarig: Ann-Cathrin Granbäck

Frågor kring nyheten?

Mikael Gidlöf
HR-chef
0612-808 09
mikael.gidlof@kramfors.se