25 juni 2020

Malin möter... Nordviksskolan

Kommunalrådet Malin Svanholm besöker den här gången Nordviksskolan för att höra hur vardagen har sett ut där under pandemin.

Läraren Brita Oldbring och platschefen Andreas Telhammer berättar om deras speciella lösning för elever på Naturbruks­programmet.

Malin möter också Veronica som när skolkamrater på grund av fjärrundervisning flyttade hem valde att bo kvar för att plugga och ta hand om djuren .

– Det har fungerat bra, trots omständigheterna. Det är lite konstigt att gå i korridorerna när det är tomt och tyst, men jag trivs bäst här bland djuren och naturen, säger hon.

Tidigare avsnitt, del 3

Resan fortsätter. Kommunalrådet Malin Svanholm (S) möter kramforsbon Mahmood Al Hameed. När Coronapandemin kom, bestämde han sig för att hjälpa. Mahmood handlar till riskgrupper och andra som inte bör gå till affären under smittspridningen.

Tidigare avsnitt, del 2

I del två möter Malin promenadgänget på Nordingråvallen som med kyrkoherde Lars Parkman har hittat ett trevligt sätt att skapa gemenskap.

Ur krisen föds nya idéer!

Tidigare avsnitt, del 1

I del 1 av Malin möter... träffade hon Tommy Sjölund på Handlarn i Lugnvik. Välkommen att följa med besök i butiken och lyssna till hur de agerat under coronakrisen.

Kommun & demokrati

Uppdaterad: Sidansvarig: Ann-Cathrin Granbäck

Frågor kring nyheten?

Malin Svanholm (S)
Kommunstyrelsens ordförande
0612-801 04
malin.svanholm@kramfors.se

Annica Kjellin
Kommunikationschef
0612-801 85
annica.kjellin@kramfors.se