28 april 2021

Trygg i Kramfors, trygg Valborg

Nu på fredag 30/4 är det valborgsmässoafton och för att känna sig trygg utifrån ett coronaperspektiv och den smittorisk som finns, så bör vi stanna hemma och undvika folksamlingar.

Trots detta finns en viss farhåga om att en del av våra ungdomar kommer att välja andra alternativ. Då vill vi finnas tillhands och bidra till att skapa trygghet. Trygg i Kramfors träffas utanför Barks kl. 21:00, för att tillbringa en del av kvällen tillsammans med de ungdomar som är ute.

Vi bjuder in dig som vuxen, förälder, vårdnadshavare, mor- eller farförälder att vara ute med oss för att umgås, sprida glädje, skapa tillit och trygghet ute i samhället.
Kanske tar vi med oss något att bjuda ungdomarna på eller så startar vi upp en aktivitet tillsammans med ungdomarna. Vi möts upp på ett coronasäkert sätt, vi är utomhus och håller ett säkert avstånd till varandra och till ungdomarna vi möter.

Trygg i Kramfors är en grupp vuxna anställda vid bland annat Kramfors kommun, räddningstjänsten och svenska kyrkan, som kommer att finnas ute bland våra ungdomar i första hand under fredags och lördagskvällar, men även vid andra tillfällen t.ex. valborg och skolavslutningar.

Du kan läsa mer om Trygg i Kramfors här.

Kommun & demokrati

Uppdaterad: Sidansvarig: Linnea Nilsson

Frågor kring nyheten?

Elisabeth Svanberg
Folkhäsoutvecklare
Tel: 0612-801 92
elisabeth.svanberg@
kramfors.se

Besöksadress
Torggatan 2, Kramfors

Postadress
Kramfors kommun
872 80 Kramfors

kommun@kramfors.se