21 september 2021

Fredrik Mattsson blir ny HR-chef

Kramfors kommun välkomnar Fredrik Mattsson som ny HR-chef. Fredrik tillträder sin tjänst så snart det är praktiskt möjligt, dock senast den 1 december.

– Jag ser fram emot ett spännande och meningsfullt uppdrag. Jag tror mycket på att samarbete för verksamheter framåt, därför ser jag fram emot att lära känna såväl kommunens olika verksamheter som medarbetare. Viktiga frågor i fokus är kompetensförsörjning och kompetensutveckling som är avgörande för att behålla och rekrytera kompetent och engagerad personal, säger Fredrik Mattsson.

Fredrik kommer närmast från en tjänst som verksamhetschef för hemtjänsten i Härnösands kommun. Fredrik är utbildad beteendevetare och har erfarenhet av flera ledande befattningar inom kommunal verksamhet. De senaste åren har han bland annat arbetat som tillförordnad personalchef, regional ordförande för vård- och omsorgscollege samt förvaltningschef inom Socialförvaltningen.

– Jag är stolt och glad att Fredrik väljer Kramfors. Fredrik kommer att bidra med värdefull kompetens i det fortsatta arbetet att utveckla kommunen som en modern och attraktiv arbetsplats, säger Peter Carlstedt, kommundirektör.

Vi hälsar Fredrik varmt välkommen till Kramfors kommun!

Kommun & demokrati

Uppdaterad: Sidansvarig: Jeanette Rönnberg

Frågor kring nyheten?

Peter Carlstedt
Kommundirektör
0612-801 10
peter.carlstedt@kramfors.se