Studie- och yrkesvägledare, Kramfors kommun

Kramfors kommun

Arbetsplatsbeskrivning
Kramfors kommun är det naturliga navet i Höga Kusten, format under årtusenden. Hos oss kan människor, platser och miljöer växa efter sina egna förutsättningar.

Tillsammans skapar vi välfärden och ett fungerande samhälle som är jämställt och rättvist för alla som bor och vistas i kommunen. Vi brukar med stolthet säga att vi har Sveriges viktigaste jobb! Det är en bra utgångspunkt för att en arbetsdag hos oss ska kännas meningsfull.

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning, Heltid

Tillträde
Tillträde omgående.

Arbetsbeskrivning
Grundskolan i Kramfors kommun söker nu en studie- och yrkesvägledare. Tjänsten innefattar SYV-arbete på högstadierna på Högakustenskolan och anpassade grundskolan. Dessutom är en del av arbetet fokuserat på låg- och mellanstadiet. Som grund för uppdraget finns en handlingsplan som reglerar arbete med SYV-frågor i vid och snäv bemärkelse.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad studie- och yrkesvägledare. Som person har du lätt att arbeta med människor och vara förtroendeingivande för dessa. Du kan arbeta både självständigt och samarbeta med andra. Du har även förmågan att ta initiativ på egen hand.

Arbetsgivarens referensnummer
A1206825

Övrig information
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Referenser lämnas vid begäran och inför vissa anställningar i kommunens verksamheter krävs utdrag från belastningsregistret. I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan till ett av Sveriges viktigaste jobb!

Här kan du läsa mer om att flytta till och bo i Kramfors kommun: https://www.kramfors.se/bygga-bo--miljo/flytta-till-kramfors.html

Här kan du läsa mer om Kramfors kommun.


Kramfors kommun

Välkommen med din ansökan senast 2023-03-24

Sök jobbet här ›

Uppdaterad: Sidansvarig: Hilma Törnqvist

Kontaktpersoner

Erik Fällmer
Rektor Enheten Höga kusten
0612-80000
erik.fallmer@kramfors.se

Anna-Karin Sjödin
Sveriges Lärare
0612-692126
annakarin.sjodin@kramfors.se