Semestervikarie Anläggnings/Parkarbetare, Kramfors kommun

Kramfors kommun

Arbetsplatsbeskrivning
Kramfors kommun är det naturliga navet i Höga Kusten, format under årtusenden. Hos oss kan människor, platser och miljöer växa efter sina egna förutsättningar.

Tillsammans skapar vi välfärden och ett fungerande samhälle som är jämställt och rättvist för alla som bor och vistas i kommunen. Vi brukar med stolthet säga att vi har Sveriges viktigaste jobb! Det är en bra utgångspunkt för att en arbetsdag hos oss ska kännas meningsfull.

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning, Heltid

Arbetsbeskrivning
Som anläggsarbetare/ parkarbetare inom enheten Gata och park ingår du i en grupp medarbetare som gemensamt ansvarar för drift och underhåll av kommunens gator och parkmark, samt de anordningar som hör till.

Arbetets uppgifter är i huvudsak skötsel/vattning av sommarblommor, rensning av ogräs, grästrimning, tömning av papperskorgar samt handleda feriepraktikanter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är ordningsam, ansvarsfull och tycker om att arbeta både självständigt och i grupp. Har intresse för blommor och parkskötsel.
Vi ställer krav på B-körkort.

Arbetsgivarens referensnummer
A1207129

Övrig information
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Referenser lämnas vid begäran och inför vissa anställningar i kommunens verksamheter krävs utdrag från belastningsregistret. I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan till ett av Sveriges viktigaste jobb!

Här kan du läsa mer om att flytta till och bo i Kramfors kommun: https://www.kramfors.se/bygga-bo--miljo/flytta-till-kramfors.html

Här kan du läsa mer om Kramfors kommun.


Kramfors kommun

Välkommen med din ansökan senast 2023-04-14

Sök jobbet här ›

Uppdaterad: Sidansvarig: Hilma Törnqvist

Kontaktpersoner

Åke Lindelöf
Enhetschef
0612-803 29
ake.lindelof@kramfors.se

Jan Nordlöf
Samordnare
0612-80335
jan.nordlof@kramfors.se

Elin Östlund
Trädgårdsmästare
0612-80394
elin.ostlund@kramfors.se

Mikko Kaskela
Kommunal
mikko.kaskela@kramfors.se