Förskollärare till Vimpelsförskola, Kramfors kommun

Kramfors kommun

Arbetsplatsbeskrivning
Kramfors kommun är det naturliga navet i Höga Kusten, format under årtusenden. Hos oss kan människor, platser och miljöer växa efter sina egna förutsättningar.

Tillsammans skapar vi välfärden och ett fungerande samhälle som är jämställt och rättvist för alla som bor och vistas i kommunen. Vi brukar med stolthet säga att vi har Sveriges viktigaste jobb! Det är en bra utgångspunkt för att en arbetsdag hos oss ska kännas meningsfull.

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning, Heltid

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en förskollärare till Vimpelns förskola i Nyland.
Arbetet som förskollärare i Kramfors kommun innebär att du ingår i ett arbetslag som arbetar tätt tillsammans. Du är en viktig kugge i att planera och genomföra den pedagogiska verksamheten, med fokus på det livslånga lärandet. Alla förskolor i Kramfors arbetar med ett ständigt kvalitetsarbete utifrån förskolans styrdokument.

På Kramfors kommuns förskolor och skolor arbetar vi medvetet för att tydliggöra ansvarsnivåerna och har fokus på att skapa en ständigt förbättrad arbetsmiljö för alla medarbetare. För att tydliggöra hur tillsammansarbetet ska gå till finns en uttalad, accepterad och tydlig plattform från politisk nämnd till verksamhet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad och utbildad förskollärare eller lärare mot tidigare åldrar med inriktning förskola. Alternativt att du är förskollärarstudent som snart tar din examen. Du ska kunna arbeta självständigt och i arbetslag.

Vi kommer att fästa stor vikt vid din personliga lämplighet. Varierad arbetstid förekommer, vilket innefattar både öppningar och stängningar på förskolan.

Arbetsgivarens referensnummer
A1222861

Övrig information
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Referenser lämnas vid begäran och inför vissa anställningar i kommunens verksamheter krävs utdrag från belastningsregistret. I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan till ett av Sveriges viktigaste jobb!

Här kan du läsa mer om att flytta till och bo i Kramfors kommun: https://www.kramfors.se/bygga-bo--miljo/flytta-till-kramfors.html

Här kan du läsa mer om Kramfors kommun


Kramfors kommun

Välkommen med din ansökan senast 2023-05-30

Sök jobbet här ›

Uppdaterad: Sidansvarig: Hilma Törnqvist

Kontaktpersoner

Per Byström
Rektor
0612-80270
per.bystrom@kramfors.se

Tomas Kvassman
Sveriges lärare
0612-81 06 84
tomas.kvassman@kramfors.se