Senarelärare tyska, Högakustenskolan Kramfors kommun

Kramfors kommun

Arbetsplatsbeskrivning
Kramfors kommun är det naturliga navet i Höga Kusten, format under årtusenden. Hos oss kan människor, platser och miljöer växa efter sina egna förutsättningar.

Tillsammans skapar vi välfärden och ett fungerande samhälle som är jämställt och rättvist för alla som bor och vistas i kommunen. Vi brukar med stolthet säga att vi har Sveriges viktigaste jobb! Det är en bra utgångspunkt för att en arbetsdag hos oss ska kännas meningsfull.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, Heltid

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse

Arbetsbeskrivning
Vi söker en senarelärare i tyska med placering på Högakustenskolan. Anställningen är tillsvidare och innebär undervisning i årskurserna 6-9. Du kommer att ingå i arbetslaget på högstadiet och även vara mentor i en klass. Vi ser gärna att du har flerämnesbehörighet och tjänsten kan komma att kombineras med andra ämnen, då underlaget i tyska inte utgör hela tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en legitimerad lärarexamen med behörighet som senarelärare. Meriterande är behörighet i flera ämnen. Vi kommer att fästa stor vikt vid din personliga lämplighet. Körkort B är ett krav.

Arbetsgivarens referensnummer
A1226457

Övrig information
Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi tillämpar löpande urval.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Referenser lämnas vid begäran och inför vissa anställningar i kommunens verksamheter krävs utdrag från belastningsregistret. I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan till ett av Sveriges viktigaste jobb!

Här kan du läsa mer om att flytta till och bo i Kramfors kommun: https://www.kramfors.se/bygga-bo--miljo/flytta-till-kramfors.html

Här kan du läsa mer om Kramfors kommun


Kramfors kommun

Välkommen med din ansökan senast 2023-10-08

Sök jobbet här ›

Uppdaterad: Sidansvarig: Hilma Törnqvist

Kontaktpersoner

Erik Fällmer
Rektor Enheten Höga kusten
0612-80000
erik.fallmer@kramfors.se

Anna-Karin Sjödin
Sveriges Lärare
0612-692126
annakarin.sjodin@kramfors.se