Sjuksköterska till pool och hemsjukvården, Kramfors kommun

Kramfors kommun

Arbetsplatsbeskrivning
Kramfors kommun är det naturliga navet i Höga Kusten, format under årtusenden. Hos oss kan människor, platser och miljöer växa efter sina egna förutsättningar.

Tillsammans skapar vi välfärden och ett fungerande samhälle som är jämställt och rättvist för alla som bor och vistas i kommunen. Vi brukar med stolthet säga att vi har Sveriges viktigaste jobb! Det är en bra utgångspunkt för att en arbetsdag hos oss ska kännas meningsfull.

I strävan att bli en än mer attraktiv arbetsgivare anser Kramfors kommun att friskvårdsarbetet är en viktig del för att kunna bidra till ett friskare liv och förebygga ohälsa. Alla medarbetare erbjuds därför ett friskvårdsbidrag motsvarande upp till 1.400 kronor per år.

Sjuksköterska, se hit!

Söker du ett omväxlande, fritt och flexibelt yrke där vi sätter Kramforsbon i centrum? Gillar du utmaningar och utveckling samt önskar trevliga och kompetenta kollegor inom flera olika professioner och verksamheter att teamsamverka med? Då är du den vi söker!
Tveka inte, lämna in din ansökan redan i dag!

Anställningsform
Tillsvidareanställning, Heltid

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsbeskrivning
Vi söker sjuksköterskor till vår hälso- och sjukvårdsenhet med tjänstgöring inom pool alt hemsjukvård. I arbetet ingår alla förekommande arbetsuppgifter för en sjuksköterska och med tjänstgöring inom vår pool kommer du att vara en resurs både inom enheterna på Säbo och hemsjukvård, vilket innebär att den ena dagen aldrig är den andra dagen lik. Kommunens verksamhet har under de senaste åren utvecklats att utföra mer avancerad vård i patientens hem vilket innebär att arbetet är omväxlande, intressant, stimulerande och utmanande och där ingen dag är den andra lik.
I verksamheten pågår en ständigt förändrings- och förbättringsarbete där vi vill att du också är en del av utvecklingen av framtidens hälso- och sjukvård för våra Kramforsbor. Kramfors kommun har kommit långt i införandet av välfärdsteknik och digitalisering. Användande av tekniska lösningar ingår i vårt arbetssätt, och är en del i tänket när vi tillgodoser behov för medborgarna och en viktig del av det systematiska arbetsmiljöarbetet. Vi arbetar aktivt med kvalité, patientsäkerhet och verksamhetsutveckling.

Du kommer arbeta dagtid måndag till fredag samt var sjätte helg. En förmån som sjuksköterska inom Kramfors kommun är fördelningen av lätthelgdagar vilket genererar fler lediga storhelgsdagar per år i jämförelse med liknande verksamheter. Vi arbetar även aktivt med individuell lönesättning vilket ger dig möjlighet att själv påverka lönesättningen vid den årliga revisionen. Som arbetsgivare vill vi möjliggöra och främja kompetensutveckling genom utbildning i olika former, då vi ser det som en viktig faktor för vår verksamhets framtid. En självklarhet för oss är att du som ny medarbetare får en individuellt anpassad introduktion med möjlighet till ett efterföljande stöd i form av mentorskap.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning eller arbetslivserfarenhet inom distrikt, palliativ vård, äldreomsorg, geriatrik eller demensvård är meriterande.
Vi välkomnar nytänkande och ser stora fördelar med att du aktivt är med och utvecklar verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Din kommunikationsförmåga är viktig och därför behöver du har goda kunskaper i svenska språket, både skriftligt och muntligt. Vi ser även att du har god datorvana.
Körkort B är ett krav.

Arbetsgivarens referensnummer
A1294077

Övrig information
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Referenser lämnas vid begäran och inför vissa anställningar i kommunens verksamheter krävs utdrag från belastningsregistret. I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan till ett av Sveriges viktigaste jobb!

Här kan du läsa mer om att flytta till och bo i Kramfors kommun: https://www.kramfors.se/bygga-bo--miljo/flytta-till-kramfors.html

Här kan du läsa mer om Kramfors kommun


Kramfors kommun

Välkommen med din ansökan senast 2024-07-31

Sök jobbet här ›

Uppdaterad: Sidansvarig: Hilma Törnqvist

Kontaktpersoner

Filip Grahl
Enhetschef
0612-810940
Filip.Grahl@kramfors.se

Malin Lingensjö
Enhetschef
0612 810927
malin.lingensjo@kramfors.se

Inger Abrahamsson
Vårdförbundet
070-313 66 58
inger.abrahamsson@kramfors.se