Utbildningsledare till Yh-utbildning inom Psykiatri, Campus Kramfors

Kramfors kommun

Arbetsplatsbeskrivning
Kramfors kommun är det naturliga navet i Höga Kusten, format under årtusenden. Hos oss kan människor, platser och miljöer växa efter sina egna förutsättningar.

Tillsammans skapar vi välfärden och ett fungerande samhälle som är jämställt och rättvist för alla som bor och vistas i kommunen. Vi brukar med stolthet säga att vi har Sveriges viktigaste jobb! Det är en bra utgångspunkt för att en arbetsdag hos oss ska kännas meningsfull.

Yrkeshögskolan Höga Kusten är kommunal utbildningsanordnare och har bedrivit eftergymnasiala utbildningar sedan 1996.
Psykiatrispecialiserad undersköterska/vårdare med beroendekompetens är en 1-årig distansutbildning på halvfart som startade 2018 och har utvecklats tillsammans med branschen inom psykiatri- och beroendevården. Till denna utbildning söker vi nu en utbildningsledare.

Efter Myndigheten för yrkeshögskolans kvalitetsgranskning, har utbildningen belönats
med betyget - Mycket hög kvalité

Anställningsform
Tillsvidareanställning, Heltid

Tillträde
Tillträde november 2024

Arbetsbeskrivning
Som utbildningsledare för yrkeshögskoleutbildningen Psykiatrispecialiserad undersköterska/vårdare med beroendekompetens ansvarar du för utbildningens dagliga drift kvalitetssäkring och utveckling gentemot lärare, studenter och bransch. Arbetet sker i nära dialog med lärarlaget, ledningsgruppen och enhetschefen för Yrkeshögskolan Höga kusten.
I utbildningsledaruppdraget ingår bl.a. planering, schemaläggning, studeranderekrytering, omvärldsbevakning, LIA-anskaffning, betygsrapportering, administration av studerandeplattform, ledningsgruppsmöten samt kontakter med myndigheter. I uppdraget ingår även att tillsammans med de övriga i lärarlaget undervisa i specifika kurser som du har kompetenser i.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är sjuksköterska gärna med vidareutbildning inom psykiatri eller socionom med goda kunskaper och erfarenheter inom psykiatri, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Dina personliga egenskaper och kompetenser väger tungt. Du har ett stort engagemang och intresse för att leda och utveckla utbildning inom psykiatri/beroendevård. Pedagogisk erfarenhet/kunskaper är meriterande.
Du har god förmåga att planera och prioritera för att hålla tidsramar och nå uppställda mål.
Du är kommunikativ och har en god förmåga att skapa förtroendefulla relationer och samarbeten.
Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Arbetsgivarens referensnummer
A1296517

Övrig information
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Referenser lämnas vid begäran och inför vissa anställningar i kommunens verksamheter krävs utdrag från belastningsregistret. I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan till ett av Sveriges viktigaste jobb!

Här kan du läsa mer om att flytta till och bo i Kramfors kommun: https://www.kramfors.se/bygga-bo--miljo/flytta-till-kramfors.html

Här kan du läsa mer om Kramfors kommun


Kramfors kommun

Välkommen med din ansökan senast 2024-07-31

Sök jobbet här ›

Uppdaterad: Sidansvarig: Hilma Törnqvist

Kontaktpersoner

Agnetha Fredriksson
Enhetschef Yrkeshögskolan Höga Kusten
0612-801 17
agnetha.fredriksson@kramfors.se

Berit Ångman
Utbildningsledare Yrkeshögskolan
0612-80524