Rekryterare till Kramfors kommun

Kramfors kommun

Arbetsplatsbeskrivning
Kramfors kommun är det naturliga navet i Höga Kusten, format under årtusenden. Hos oss kan människor, platser och miljöer växa efter sina egna förutsättningar.

Tillsammans skapar vi välfärden och ett fungerande samhälle som är jämställt och rättvist för alla som bor och vistas i kommunen. Vi brukar med stolthet säga att vi har Sveriges viktigaste jobb! Det är en bra utgångspunkt för att en arbetsdag hos oss ska kännas meningsfull.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, Heltid

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill arbeta med rekrytering och som vill vara med och stärka upp vårt team. Du kommer att arbeta med urval, intervjuer, referenstagning och praktiksamordning inom äldreomsorgen och funktionsstöd. Det är en ansvarsfull roll där du i vissa rekryteringar är den enda arbetsgivarrepresentant som träffar kandidaten innan beslut tas om anställning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som brinner för rekrytering. Är du dessutom framåt, driven och har stort engagemang kommer du att gilla denna roll. Du får gärna ha arbetslivserfarenhet från vårdområdet. Du har en gymnasieexamen och är van att använda IT som stöd i ditt dagliga arbete. Din förmåga är god när det gäller att uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Dina personliga egenskaper har stor betydelse för hur du kommer att lyckas och trivas i rollen. Vi letar efter dig som är duktig på service och som har fingertoppskänsla i mötet med andra. Du måste vara ansvarsfull samt kunna planera och prioritera ditt egna arbete. Att vara trygg i sig själv och att kunna arbeta självständigt är en förutsättning för att lyckas i denna roll. Det är av vikt att du är flexibel och anpassningsbar inom den egna arbetsgruppen utifrån de behov som uppstår i verksamheten.

Arbetsgivarens referensnummer
A1224776

Övrig information
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Referenser lämnas vid begäran och inför vissa anställningar i kommunens verksamheter krävs utdrag från belastningsregistret. I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan till ett av Sveriges viktigaste jobb!

Här kan du läsa mer om att flytta till och bo i Kramfors kommun: https://www.kramfors.se/bygga-bo--miljo/flytta-till-kramfors.html


Kramfors kommun

Välkommen med din ansökan senast 2023-05-29

Sök jobbet här ›

Uppdaterad: Sidansvarig: Hilma Törnqvist

Kontaktpersoner

Anders Lundkvist
Enhetschef Bemanningsenheten
anders.lundkvist@kramfors.se

Malin Nyberg
Rekryterare vård- och omsorg
0612-805 51
Malin.Nyberg@kramfors.se