Musik- och Kulturskolelärare till Kramfors kommun

Kramfors kommun

Arbetsplatsbeskrivning
Kramfors kommun är det naturliga navet i Höga Kusten, format under årtusenden. Hos oss kan människor, platser och miljöer växa efter sina egna förutsättningar.

Tillsammans skapar vi välfärden och ett fungerande samhälle som är jämställt och rättvist för alla som bor och vistas i kommunen. Vi brukar med stolthet säga att vi har Sveriges viktigaste jobb! Det är en bra utgångspunkt för att en arbetsdag hos oss ska kännas meningsfull.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, Heltid

Tillträde
Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Arbetsbeskrivning
Kramfors kulturskola har sedan några år tillbaka, förutom den klassiska kulturskolverksamheten, ansvaret för den läroplansstyrda musikundervisningen i kommunens samtliga skolor.
Nu söker vi en lärare till grundskolan för undervisning i klass, samt instrumentlektioner på kulturskolans frivilliga del.
I undervisning i klass kommer du ansvara för att planera, genomföra, dokumentera, bedöma och utvärdera undervisningen. Undervisningen i klass kan också komma att ske tillsammans med annan lärare. Ditt arbete styrs av våra styrdokument och skolornas beskrivna process- och kvalitetsarbete.

Totalt arbetar cirka 18 lärare på kulturskolan i Kramfors. Samarbete och laganda präglar stämningen i kollegiet. Vi jobbar med kontinuerliga ämnesträffar där vi tar nytta av den gemensamma kunskapen i kollegiet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är en behörig lärare i musik samt har ett brinnande intresse för musik och kultur och vill dela med dig av dina kunskaper i form av undervisning till barn och ungdomar i kommunens skolor.

Meriterande är stora kunskaper inom piano och sång. Vidare ser vi att du som person är pedagogisk och kommunikativ. Du har lätt för att samarbeta och trivs i sociala miljöer.

B-körkort är ett krav.

Arbetsgivarens referensnummer
A1243880

Övrig information
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Referenser lämnas vid begäran och inför vissa anställningar i kommunens verksamheter krävs utdrag från belastningsregistret. I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan till ett av Sveriges viktigaste jobb!

Här kan du läsa mer om att flytta till och bo i Kramfors kommun: https://www.kramfors.se/bygga-bo--miljo/flytta-till-kramfors.html

Här kan du läsa mer om Kramfors kommun


Kramfors kommun

Välkommen med din ansökan senast 2023-09-20

Sök jobbet här ›

Uppdaterad: Sidansvarig: Hilma Törnqvist

Kontaktpersoner

Daniel Jonsson
Enhetschef
0612-80425
Daniel.Jonsson@kramfors.se

Anna-Karin Sjödin
Sveriges Lärare
0612-692126
annakarin.sjodin@kramfors.se