Lärare i SO, engelska och svenska till Gudmundråskolan

Kramfors kommun

Arbetsplatsbeskrivning
Kramfors kommun är det naturliga navet i Höga Kusten, format under årtusenden. Hos oss kan människor, platser och miljöer växa efter sina egna förutsättningar.

Tillsammans skapar vi välfärden och ett fungerande samhälle som är jämställt och rättvist för alla som bor och vistas i kommunen. Vi brukar med stolthet säga att vi har Sveriges viktigaste jobb! Det är en bra utgångspunkt för att en arbetsdag hos oss ska kännas meningsfull.

Gudmundråskolan är en 7-9 skola med ca 360 elever. Vi ligger centralt i Kramfors och med bra kommunikationsförbindelser. Vår skola jobbar för trygghet, studiero och höga förväntningar på eleverna. Där engagemang och framtidstro är viktiga värden. Systematiskt kvalitetsarbete är en grund för ökad måluppfyllelse där våra huvudprocesser genomsyrar verksamheten, utvecklingssamtals-, undervisnings- och mottagningsprocessen.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, Heltid

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en grundskollärare 7-9 till vår verksamhet i ämneslaget SO, engelska och svenska.
I tjänsten ingår även ett delat mentorskap.
Vi avsätter tid och resurser för kollegialt lärande som sker både i ämneslag och i arbetslag. Eftersom varje elev har sin egen Ipad ser vi att du är bekväm med digitala verktyg och plattformar. Vi arbetar för att utveckla bra strategier och metoder för att nå varje elev med ledning och stimulans inom ramen för sin undervisningsgrupp. Även ge motivation genom värdeskapande lärande och entreprenörskap. För att nå varje elev arbetar vi med att ge eleverna individuellt stöd efter elevens förutsättningar och behov. Här finns stöd både inom ämneslaget men även skolans elevhälsa.

Pedagogiska planeringar sker både på individ- och gruppnivå och följs upp med formativ bedömning och är en viktig del i undervisningsprocessen. Detta sker digitalt i vår lärplattform Its learning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i samhällsorienterade ämnen, svenska och engelska. I andra hand erfarenhet av undervisning i ämnena. Du ska kunna arbeta självständigt och i arbetslag. Du innehar digital kompetens. Du har även förmåga att se elevernas behov och kan i samråd med annan personal vidta lämpliga åtgärder för att stötta eleven. Vi ser också att du ska vara en tydlig ledare i och utanför klassrummet där struktur, trygghet och studiero genomsyrar ditt ledarskap. Vi kommer att fästa stor vikt vid din personliga lämplighet.

Arbetsgivarens referensnummer
A1246211

Övrig information
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Referenser lämnas vid begäran och inför vissa anställningar i kommunens verksamheter krävs utdrag från belastningsregistret. I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan till ett av Sveriges viktigaste jobb!

Här kan du läsa mer om att flytta till och bo i Kramfors kommun: https://www.kramfors.se/bygga-bo--miljo/flytta-till-kramfors.html

Här kan du läsa mer om skolan i Kramfors kommun


Kramfors kommun

Välkommen med din ansökan senast 2023-09-26

Sök jobbet här ›

Uppdaterad: Sidansvarig: Hilma Törnqvist

Kontaktpersoner

Ann-Louise Nordlöf
Bitr. rektor
0612-80482
ann-louise.nordlof@kramfors.se

Anna-Karin Sjödin
Sveriges Lärare
0612-692126
annakarin.sjodin@kramfors.se