Personlig assistent, Kramfors kommun

Kramfors kommun

Arbetsplatsbeskrivning
Kramfors kommun är det naturliga navet i Höga Kusten, format under årtusenden. Hos oss kan människor, platser och miljöer växa efter sina egna förutsättningar.

Tillsammans skapar vi välfärden och ett fungerande samhälle som är jämställt och rättvist för alla som bor och vistas i kommunen. Vi brukar med stolthet säga att vi har Sveriges viktigaste jobb! Det är en bra utgångspunkt för att en arbetsdag hos oss ska kännas meningsfull.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, Heltid

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill jobba hos en kvinna på 40 år med diagnosen MS (Multipel skleros).
Kunden uppskattar att gå 1 till 1 ½ timmes dagliga promenader. Kundens intressen är att laga mat, läsa, umgås med djur och titta på tv/film. Du som söker bör ha liknande intressen och vara lyhörd inför kundens önskemål.
Som personlig assistent arbetar du nära kunden i kundens hem. I arbetet ger du stöd, vård och omsorg till en person som behöver hjälp med att klara sin vardag.
Du kommer att ingå i en personalgrupp på 3 personer där man jobbar ensam tillsammans med kunden. Kontakt med djur kan förekomma. Tjänstgöringen innefattar dagtid, kvällar och helger.

Kvalifikationer
Du är en ansvarskännande och positiv person som är trygg i dig själv och känner empati för andra människor. Du är uppmärksam på detaljer i uppdraget, för andras önskemål och behov. Du är bra på att samarbeta med andra människor och uppskattar att jobba i lag. Du är lyhörd och värdesätter en god kommunikation. Du har även förmågan att anpassa dig till förändrade omständigheter och ser möjligheter i de eventuella förändringarna.
Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsgivarens referensnummer
A1209058

Övrig information
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Referenser lämnas vid begäran och inför vissa anställningar i kommunens verksamheter krävs utdrag från belastningsregistret. I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan till ett av Sveriges viktigaste jobb!

Här kan du läsa mer om att flytta till och bo i Kramfors kommun: https://www.kramfors.se/bygga-bo--miljo/flytta-till-kramfors.html

Här kan du läsa mer om Kramfors kommun.


Kramfors kommun

Välkommen med din ansökan senast 2023-06-25

Sök jobbet här ›

Uppdaterad: Sidansvarig: Hilma Törnqvist

Kontaktpersoner

Malin Lindroth
Enhetschef
0612-80066
malin.lindroth@kramfors.se

Marianne Persson Sjölander
Kommunal
0612-80582
kramfors.m-norrland@kommunal.se