Fritidslärare till Bollstaskolan

Kramfors kommun

Arbetsplatsbeskrivning
Kramfors kommun är det naturliga navet i Höga Kusten, format under årtusenden. Hos oss kan människor, platser och miljöer växa efter sina egna förutsättningar.

Tillsammans skapar vi välfärden och ett fungerande samhälle som är jämställt och rättvist för alla som bor och vistas i kommunen. Vi brukar med stolthet säga att vi har Sveriges viktigaste jobb! Det är en bra utgångspunkt för att en arbetsdag hos oss ska kännas meningsfull.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, Heltid

Tillträde
Tillträde 2023-02-20 eller snarast enligt överenskommelse

Arbetsbeskrivning
Som fritidslärare på Bollstaskolan arbetar du tillsammans med ditt arbetslag. I dina arbetsuppgifter ingår att planera och leda undervisningen på fritidshemmet tillsammans med fritidshemmets övriga personal. I fritidshemmets uppdrag ingår att skapa en meningsfull fritidsverksamhet utifrån läroplanen och att planera och genomföra rastaktiviteter. Gemensam planeringstid tillsammans med arbetslaget är inlagd i schemat. Samverkan med skolan sker naturligt. Under skoltid arbetar du i klass tillsammans med lärare eller med specifika resursuppdrag. I arbetsuppgifterna ingår också att vara rastvärd för våra elever på skolans raster och då även ta ansvar för någon rastaktivitet under veckan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad och utbildad fritidslärare eller lärare mot tidigare åldrar med inriktning mot fritidshem. Vi kommer att fästa stor vikt vid din personliga lämplighet. Önskvärt med tidigare erfarenhet av att planera och genomföra rastaktiviteter.

Arbetsgivarens referensnummer
A1194240

Övrig information
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Referenser lämnas vid begäran och inför vissa anställningar i kommunens verksamheter krävs utdrag från belastningsregistret. I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan till ett av Sveriges viktigaste jobb!

Här kan du läsa mer om att flytta till och bo i Kramfors kommun: https://www.kramfors.se/bygga-bo--miljo/flytta-till-kramfors.html

Här kan du läsa mer om Kramfors kommun


Kramfors kommun

Välkommen med din ansökan senast 2023-02-08

Sök jobbet här ›

Uppdaterad: Sidansvarig: Hilma Törnqvist

Kontaktpersoner

Keena Sandgren
Rektor
0612-80220
keena.sandgren@kramfors.se

Ronny Fahlén
Sveriges Lärare
ronny.fahlen@kramfors.se