Administratör till Bildningsförvaltningen, Kramfors kommun

Kramfors kommun

Arbetsplatsbeskrivning
Kramfors kommun är det naturliga navet i Höga Kusten, format under årtusenden. Hos oss kan människor, platser och miljöer växa efter sina egna förutsättningar.

Tillsammans skapar vi välfärden och ett fungerande samhälle som är jämställt och rättvist för alla som bor och vistas i kommunen. Vi brukar med stolthet säga att vi har Sveriges viktigaste jobb! Det är en bra utgångspunkt för att en arbetsdag hos oss ska kännas meningsfull.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, Heltid

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en medarbetare till vår administration med fokus på vuxenutbildning och yrkeshögskola. Tjänsten innehåller bl.a. skol- och ekonomiadministration samt en del personalfrågor.
Tjänsten är på heltid och placerad vid Campus Kramfors.

Kvalifikationer
Vi söker dig som lägst har slutförd gymnasieexamen och gärna erfarenhet av arbete i offentlig verksamhet, med fördel inom utbildningsväsendet. Tidigare arbete inom vuxenutbildning samt erfarenhet av ekonomi- personal- och elevadministration är meriterande. Vidareutbildning inom administration eller annan relevant utbildning kan också vara meriterande.
Som person ser vi att du är serviceinriktad, flexibel och har lätt att samarbeta. Du är strukturerad och gillar att ha ordning och reda. Du gillar att ha många bollar i luften samtidigt som du gillar att planera och ligga steget före. Du har lätt att sätta dig in i digitala stödsystem som till exempel ekonomi- och personalhantering samt lärplattformar. Du kan utrycka dig väl i tal och skrift i svenska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsgivarens referensnummer
A1247267

Övrig information
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Referenser lämnas vid begäran och inför vissa anställningar i kommunens verksamheter krävs utdrag från belastningsregistret. I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan till ett av Sveriges viktigaste jobb!

Här kan du läsa mer om att flytta till och bo i Kramfors kommun: https://www.kramfors.se/bygga-bo--miljo/flytta-till-kramfors.html

Här kan du läsa mer om Kramfors kommun


Kramfors kommun

Välkommen med din ansökan senast 2023-10-06

Sök jobbet här ›

Uppdaterad: Sidansvarig: Hilma Törnqvist

Kontaktpersoner

Cecilia Borgh
Verksamhetschef
0612-80400
cecilia.borgh@kramfors.se

Stefan Bylund
Vision
0612-801 82
stefan.bylund@kramfors.se