Redovisningsekonom, Kramfors kommun

Kramfors kommun

Arbetsplatsbeskrivning
Kramfors kommun är det naturliga navet i Höga Kusten, format under årtusenden. Hos oss kan människor, platser och miljöer växa efter sina egna förutsättningar.

Tillsammans skapar vi välfärden och ett fungerande samhälle som är jämställt och rättvist för alla som bor och vistas i kommunen. Vi brukar med stolthet säga att vi har Sveriges viktigaste jobb! Det är en bra utgångspunkt för att en arbetsdag hos oss ska kännas meningsfull.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, Heltid

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsbeskrivning
Vi är i en spännande utvecklingsresa med ett nytt ekonomisystem Raindance. Fokus är på att utveckla nya effektiva arbetssätt och rutiner. Som redovisningsekonom jobbar du centralt på ekonomiavdelningen och ska tillsammans med dina kollegor sköta den löpande redovisningen. Du kommer även att vara behjälplig vid arbetsuppgifter som budget, uppföljning, och andra kvalificerade ekonomiuppgifter.

Enheten ansvarar även för ekonomiadministration till Räddningstjänstförbundet Höga Kusten-Ådalen, Kramfors Mediateknik AB samt Höga Kusten Airport AB. Du kommer att arbeta med ekonomiadministration för delar av dessa kommunala bolag och förbund.

Kvalifikationer
Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning inom området. Det är meriterande med erfarenhet från arbete med ekonomi i offentlig organisation.
Som person har du god samarbetsförmåga, du kan planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du är kvalitetsmedveten och noggrann. Du är serviceinriktad och mycket god kommunikativ förmåga samt behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Arbetsgivarens referensnummer
A1304272

Övrig information
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Referenser lämnas vid begäran och inför vissa anställningar i kommunens verksamheter krävs utdrag från belastningsregistret. I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan till ett av Sveriges viktigaste jobb!

Här kan du läsa mer om att flytta till och bo i Kramfors kommun: https://www.kramfors.se/bygga-bo--miljo/flytta-till-kramfors.html

Här kan du läsa mer om Kramfors kommun


Kramfors kommun

Välkommen med din ansökan senast 2024-08-11

Sök jobbet här ›

Uppdaterad: Sidansvarig: Hilma Törnqvist

Kontaktpersoner

Malin Rydmark
Ekonomichef
0612-801 37
malin.rydmark@kramfors.se

Ulf Wikman
Samordnare
0612-80406
ulf.wikman@kramfors.se

Stefan Bylund
Vision
0612-801 82
stefan.bylund@kramfors.se