Landsbygdskonferens Höga Kusten

21-22 september i Kramfors

Tack för att du kom till Landsbygdskonferens Höga Kusten 2023 och tack till alla er som på olika sätt har gjort årets konferens möjlig.

Tillsammans har vi under två dagar inspirerats av fantastiska exempel på landsbygdsutveckling från lokal till nationell nivå. I surret i lokalerna hördes tankar utbytas, idéer födas och nätverk byggas ut. Det är tillsammans som vi skapar möjlighet för platser och människor att växa och frodas. Nu kör vi, du vet aldrig vart det tar dig!

Vid konferensen utlovades att du skulle få ta del av presentationerna. Dessa finns nu tillgängliga längre ner på denna sida. Webbsidan kommer att uppdateras framöver med en kort resumé av landsbygdskonferensen från de SLU studenter som besökte Kramfors och Höga Kusten.

Önskar dig en fin höst. Hoppas att vi ses igen vid Landsbygdskonferens Höga Kusten 2024 i Sollefteå kommun.

Varma hälsningar

Andreas Gylling med kollegor vid Samhällsavdelningen Kramfors kommun.

Landsbygdskonferens Höga Kusten 2023- Presentationer

Årets tema var: Om själ, drivkraft och att förverkliga drömmar

Att förstå sin ort och dess själ är viktigt. Det är i mötet mellan platsen och människorna som berättelser, reseanledningar och stolthet skapas.

  • Vad gör att vi känner engagemang och delaktighet?
  • Hur får vi kraften att förändra och uppfylla drömmar?
  • Hur kan vi tillsammans bli möjliggörare?

Arrangörer

Landsbygdskonferens Höga Kusten görs i samarbete mellan Kramfors, Härnösands, Sollefteå och Örnsköldsviks kommun samt Leader Höga Kusten. Värdskapet roterar mellan kommunerna och 2023 var Kramfors kommun värd. Kramfors kommun har lämnat över stafettpinnen till Sollefteå kommun, som blir värd för Landsbygdskonferens Höga Kusten 2024. En ny möjlighet att träffas, få inspiration och utbyta tankar för att tillsammans skapa en ännu livskraftigare landsbygd!

Uppdaterad: Sidansvarig: Karin Högström

Kontakt

Kontaktperson
Andreas Gylling
Tel: 0612-808 18
andreas.gylling@kramfors.se

En återblick på programmet
Länk till pdf att printa ut själv Pdf, 2.5 MB, öppnas i nytt fönster.