29 augusti 2017

Seminarieserie för företagsledare

Med detta program får du som företagsledare kunskap och vägledning kring tillväxt och de områden som är grunden för framgång.

Från inriktning, till bemanning, produkter och tjänster etc. Vi hjälper dig att förverkliga och sätta spets på de tankar du har kring framtiden.

Du jobbar genom hela programmet med fokus på din egen verksamhet och dina mål. Och vi varvar lärande och inspirerande föreläsningar med konkreta uppgifter.

Föreläsare är Jonas Ulander http://saljkraft.nu/ Länk till annan webbplats. och kursledare är Anders Bosenius, näringslivsenheten, Kramfors kommun.

Start för seminarieserien är onsdagen den 11 oktober och den pågår vid fem tillfällen varannan onsdag fram till avslutning den 6 december. Plats återkommer vi till lite senare.

Priset per deltagare är 2000 kr + moms och en förutsättning för start är att vi får ihop tillräckligt många anmälda. Sista anmälningsdag är 29 sept.

Mer information och definitiv anmälan: Anders Bosenius, Näringslivsenheten, tel: 0612-80 514, e-post: anders.bosenius@kramfors.se
Program/innehåll i seminarieserien Pdf, 452.3 kB.

Näringsliv & arbete

Uppdaterad: Sidansvarig: Ann-Cathrin Granbäck

Frågor kring nyheten?

Anders Bosenius
Tel: 0612 - 805 14
anders.bosenius@kramfors.se