Mats Löfroth

29 maj 2020

Vandringsdialog om utveckling när Lilla Höga Kusten-leden invigs

Den 4 juni klockan 11.45 invigs Lilla Höga Kusten-leden med start vid Hotell Höga Kusten, och då passar Kramfors kommun på att arrangera en vandringsdialog. Medborgare och näringsliv hälsas varmt välkomna!

Vid ankomsten får alla deltagare möjlighet att välja vandringssällskap med en politiker eller tjänsteperson som jobbar med näringsliv, turism, fritid, kultur eller andra utvecklingsfrågor i Kramfors kommun.

Leden, som sträcker sig i tre respektive sju kilometer runt Hornöbergets halvö, invigs av landshövding Berit Högman och Mats Löfroth, ägare av Hotell Höga Kusten.

Efter själva invigningen vandrar man iväg för dialog om utveckling av Kramfors kommun och Höga Kusten.

– Som politiker i en Höga Kusten-kommun med ett rikt friluftsliv är jag glad för den satsning som Hotell Höga Kusten gjort och ser fram emot att vandra och prata utveckling samtidigt, säger kommunstyrelsens ordförande Malin Svanholm (S).

– Jag hoppas på många intressanta utvecklingsdialoger både i samband med invigningen och i framtiden.

Malin Svanholm

Lilla Höga Kusten-leden ger mervärde

Att Lilla Höga Kusten-leden invigs gör att ännu fler kan prova på vandring i Höga Kusten för att sedan vilja upptäcka mer av området.

– Jag känner mig stolt över att vi bidrar till Höga Kustens utveckling med en vandringsled, som gör det enklare att vandra med närhet till boende, mat och upplevelser, säger Mats Löfroth, som förutom Hotell Höga Kusten äger Björkuddens hotell och restaurang.

Anmäl dig om du vill delta

Dialogen och invigningen av leden sker den 4 juni kl 11.45-13.00. Samling och invigning utanför Hotell Höga Kusten. Vandringsdialogen blir på delsträcka av leden som är cirka 1 kilometer.

För att kunna servera fika till alla deltagare och följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer krävs föranmälan för att medverka vid invigning och dialog.

Anmälan görs till Hotell Höga Kusten via e-post: info@hotellhoga-kusten.se. Ange eventuell specialkost.

Näringsliv & arbete

Uppdaterad: Sidansvarig: Ann-Cathrin Granbäck

Frågor kring nyheten?

Malin Svanholm (S)
Kommunstyrelsens ordförande
0612-801 04
malin.svanholm@kramfors.se

Olle Lidgren
Näringslivsutvecklare
0612-803 80
olle.lidgren@kramfors.se