Placeholder
02 juli 2024

IST Home Skola ersätter Dexter

IST Home Skola börjar gälla från höstterminens start 2024 inom grundskola och gymnasium. Det innebär att du som vårdnadshavare inte längre kommer att använda Dexter vid anmälan av frånvaro eller kunna se schema.

För att kunna använda IST Home Skola App behöver vårdnadshavare ladda ned appen. Glöm inte att se över dina kontaktuppgifter i appen så att skolan har rätt telefonnummer och e-post till dig. Du kan göra det redan nu men kommer inte att kunna se något förrän skolstart. Vi kommer även att skicka påminnelse om detta närmare inför höstens skolstart. Som vårdnadshavare behöver du logga in dig med mobilt bank-id.

Du kan ladda ned IST Home Skola från Appstore eller Google Play.
Läs mer här.

Tempus
Tempus kommer fortsätta användas för schemahantering för vårdnadshavare som har barn i förskola eller fritidshem. Läs mer här.

Skolmatsedel
Skolmatsedeln finns fortfarande kvar i appen Skolmaten. Ladda ner den från AppStore och Google Play och välj den förskola eller skola du vill följa.

Skolmaten - AppStore Länk till annan webbplats.

Skolmaten - Google Play Länk till annan webbplats.


Bakgrund till byte av skolsystem
Kramfors kommun har under längre tid upphandlat för att möta behoven kring ett nytt skoladministrativt system. IST administration är det nya systemet som börjar gälla från hösten 2024 för vårdnadshavare men även för elever, lärare och administrativ personal.

Barn & utbildning

Uppdaterad: Sidansvarig: Carl Sundström

Frågor kring nyheten?

Kom in kundtjänst
Tel: 0612-800 00

Besöksadress
Torggatan 2, Kramfors

Postadress
Kramfors kommun
872 80 Kramfors

kommun@kramfors.se

Kontaktperson
Malin Henriksson
Verksamhetsutvecklare
Tel: 0612-803 24
malin.henriksson@kramfors.se