15 november 2023

Madlin är Årets handledare 2023

Madlin Alnajjar, som arbetar på det särskilda boendet Kaptenen, är utsedd till Årets handledare 2023 i Kramfors och därmed nominerad till Årets handledare i Vård- och omsorgscollege Västernorrland.

Madlin är en mycket god ambassadör för vård- och omsorgsyrket. Hon pratar alltid gott om sitt yrke och av vikten av att hela tiden vara öppen och lära sig nya saker och att på så sätt utvecklas.

Madlin har otroligt gott bemötande mot studerande, arbetskamrater och framför allt mot brukare. Alltid med ett leende på läpparna och alltid ett bra tålamod i sitt sätt att lära ut. Är en bra arbetskamrat som hjälper till där det behövs och har ett sätt att anpassa sig efter brukarnas behov så att de mår bra. Har en fantastisk förmåga att kunna utläsa brukarnas behov.

Madlin är en inspirerande och stöttande handledare. Finns nära vid elevens sida men släpper samtidigt ansvar till eleven och utmanar. Är duktig på att balansera elevens kunskap och vägen till nytt lärande genom att tordas ställa krav och att få eleven att nå de redan från skolan ställda målen som ska uppfyllas.

Madlin är Kramfors representant i nomineringen till Västernorrlands handledare. Som i sin tur går vidare till nomineringen av årets handledare i Sverige.

Ett stort och stolt grattis önskar vi Madlin!

Bakgrund
Varje år delar Vård- och omsorgscollege ut priset ”Årets handledare” till en handledare som är extra kunnig och engagerad i sitt uppdrag. Någon som hittar nya kreativa sätt att stötta och underlätta lärande hos sina elever, som är positiv och peppande, och som uppmuntrar till ett arbetssätt som är bra både för eleven själv och den som eleven ska hjälpa.

Relaterad nyhet
Nominera Årets handledare 2023

Stöd & omsorg

Uppdaterad: Sidansvarig: Anna-Lena Högberg

Frågor kring nyheten?

Inga-Lena Arkeflod
Verksamhetschef Äldreomsorg
0612-801 77
ingalena.arkeflod@kramfors.se