Tre kvinnor står framför en träningsmaskin i gymmet.

Anna Bölenius, näravårdssamordnare vid Välfärdsförvaltningen, Annika Linné, Nordingråbo och en av de som nappat på att vara handledare vid träningarna samt Marie Göransson, friskvårdsansvarig PRO Nordingrå.

07 februari 2024

Kom igång på Kusthallen!

Den träning med handledning för seniorer som bedrivits i Kusthallens gym i Nordingrå blev en succé och fortsätter. Under tisdagar och torsdagar erbjuds två träningspass med plats för sju personer i varje.

Satsningen började ifjol som ett samarbete mellan Kramfors kommun, Region Västernorrland, Kusthallen och PRO Nordingrå. Intresset var stort redan från start - under veckorna 43-51 genomfördes totalt 222 unika träningspass. 70 procent var kvinnor, 30 procent män.

  • Var du en av dessa och vill fortsätta? Varmt välkommen att anmäla dig!
  • Är du nybörjare och skulle vilja testa? Varmt välkommen att anmäla dig!
    Men var ute i god tid, platserna går åt fort.
    Pris: 25 kronor/gång.

– Vi är väldigt tacksamma för den fina samverkan som finns mellan oss aktörer, säger Anna Böhlenius, samordnare för God och nära vård Kramfors.

– Kramfors kommun och Region Västernorrland kommer även fortsättningsvis bistå med utbildning till handledarna inom PRO och Kusthallen är ovärderliga med allt sitt arbete. Från och med nu ska man även kunna köpa enklare fika efter träningen, vilket stärker även den sociala biten.

Affisch
Stöd & omsorg

Uppdaterad: Sidansvarig: Ann-Cathrin Granbäck

Frågor kring nyheten?

Anna Böhlenius
Samordnare
God och nära vård Kramfors
0612-803 84

Kontaktbrevlåda:
naravard@kramfors.se

ANMÄLAN
sker till Kusthallen
0613-202 40