High Coast Whiskyfestival

Helgen den 30 juni och 1 juli är High Coast Whiskyfestival tillbaka. Biljetterna är släppta så det är bara att välja bland det kanske största utbudet hittills. Köp dina biljetter redan nu för att säkra din plats och njut av unika whiskyupplevelser med provningsledare i världsklass, i en stämningsfull miljö vid älvstranden i Höga Kusten.

Många bokar in sig på flera provningar i tält och lagerhus, skapar ett eget schema och provar High Coast Whisky eller annan exklusiv whisky från andra delar av världen. Men möjligheten till den helt spontana festivalupplevelsen finns som ett utmärkt alternativ eller som kombination.

Slå dig ned vid ett av alla bord som finns utplacerade på området, kanske nära scenen för en musikalisk inramning, allt nära älvstranden dit hjärtat av festivalen flyttat. Prata med en av de främsta tunnbindarna, låt oss berätta mer om vår whisky och känn atmosfären i lagerhusen där mängder av fat skapar whisky i just denna stund.

Destilleriet är igång och fat fylls i tapphuset, ja du befinner dig mitt i en festival där whiskyproduktion pågår. Möjligheten att själv bli en del av fatresan erbjuds med olika fattyper, så kanske kommer du tillbaka nästa år och provsmakar din alldeles egna whisky, eller så är det i år du provar ditt fat i fatägarloungen.

 

Åldersgräns 18 år.


Öppettider

Fredag: 14.00-23.00

Lördag: 11.00-22.00


Entré Fredag 395kr

Entré Lördag 295kr

Tvådagarsbiljett 645kr (Early Bird pris tom 31/12: 545kr, begränsat antal)

 

Köp din biljett här: https://secure.tickster.com/sv/b2z5kva3rd7t3ku/selectproductgroup Länk till annan webbplats.

Eventinformation

Datum: 30 juni 2023 - 01 juli 2023

Tid: 14.00 - 22.00

Adress: High Coast Distillery, Sörviken 140.

Arrangör: High Coast Distillery AB

Uppdaterad: Sidansvarig: Linnea Källman

Kontakt

Arrangör: High Coast Distillery AB
Kontakt: Linus Håkansson
Telefon: 070- 284 71 54
E-post:besok@highcoastwhisky.se