Diggiloo

DIGGILOO FYLLER 20 ÅR
Sveriges största sommarturné firar två decennier på vägarna, och smått ofattbara tre miljoner besökare genom åren! Så gör dig redo för ett hejdundrande jubileumskalas 2023 med extra allt och massor av överraskningar på scen.

Annars är Diggiloo precis som vanligt, det vill säga sprängfyllt av hits, humor och en sällsynt smittande spelglädje, fördelat på tre underhållande timmar. Så vrid upp dina förväntningar på max och gör dig redo för ett aldrig sinande högtryck – levererat av landets kanske hetaste artister som Idolvinnaren Nike Sellmar, John Lundvik, Daniel Norberg, Liamoo, Maria Sur, Di Leva, Jessica Andersson, Hanna Hedlund, Andreas Lundstedt, Anne-Lie Rydé, Bruno Mitsogiannis och Lisa Stadell. Alla backas dessutom upp av musiker och kör av absolut toppklass. Välkommen till värmen, nu åker vi igen!

SERVERING OCH FÖRSÄLJNING

Diggiloo är så mycket mer än bara härlig musik! God mat och dryck till exempel. Vi har nämligen med oss vår egen Diggiloo-restaurang. Där vi serverar allt från välsmakande enklare maträtter till öl, vin och alkoholfria drycker. Utöver det så har vi flertalet kiosker på området, där du kan köpa godis, läsk, kaffe, kakor och korv etc. I vår souvenirshop på arenan hittar du dessutom utvalda Diggiloo-produkter såsom showprogram, filtar, ponchos, och öronproppar.

BILJETTER

Biljetter bokas på: www.diggiloo.com Länk till annan webbplats. .

För personlig service eller hjälp med din bokning kontakta Tickster på:
0771 – 47 70 70.

För personlig service eller hjälp med din bokning gällande Rättvik telefon:
0455-61 97 00.

Tillgänglighetsanpassad plats kan endast bokas via telefon. Ledsagare går in gratis, serviceavgift på 45 kronor tillkommer.

Grupper (över 30 personer), bokas via julia@krall.se

Biljettpris från 495 kronor. Två barn till och med 14 år följer med gratis på en vuxens biljett (gäller sittplats i det gröna).

På de allra flesta spelplatser finns en numrerad parkett samt sittplatser i det gröna (där man tar med egen stol eller filt), avvikande orter förekommer.

Mer information samt biljettpriser hittar du på www.diggiloo.com Länk till annan webbplats.

Eventinformation

Datum: 14 juli 2023

Tid: 18.00 - 21.30

Adress: Höga Kusten, Naturscen Skuleberget

Arrangör: Krall Entertainment

Uppdaterad: Sidansvarig: Mengsteab Gebremichael