Lokal kock gör "svinnwich"

Tobias Andersson, kocken med hjärta för den lokala maten och med en lång bakgrund inom restaurangbranschen, introducerar en innovativ maträtt kallad "Svinnwich". Denna unika sandwich är skapad med fokus på hållbarhet och användning av räddade råvaror. Med sin expertis och kreativa touch tar Tobias emot en morgonleverans av matvaror och förvandlar dem till läckra lunchmackor som varierar beroende på tillgången av råvaror för dagen.

Under hållbarhetsveckan kommer han att samarbeta med COOP Kramfors, Willys och ICA supermarket Kramfors och Kramfors Handel för att erbjuda sitt unika och hållbara lunchkoncept på pop up-lokalen Krokus i Gallerian Christoffer från torsdag till lördag. En spännande möjlighet att avnjuta en "Swinnwich" tillsammans med Kramfors kranvatten infuserat med frukt och grönt.

Du är varmt välkommen att besöka Krokus för att ta del av denna smakrika och hållbara lunchupplevelse skapad av Tobias Andersson och Kramfors Handel. Missa inte chansen att njuta av en gastronomisk höjdpunkt som sätter fokus på både smak och hållbarhet.

Meny: ”Svinnwich” serveras med Kramfors kranvatten infucerat med svinnsmart frukt & grönt

Arrangör: Tobias Andersson och Kramfors Handel

När: Torsdag 21 till lördag 23 mars

Tid: kl 11.00 - 14.00

Plats: Krokus Pop-up store i Gallerian Christoffer

Om Tobias Andersson

Efter att ha arbetat på välrenommerade Ulvö Hotell och som kreativ ledare på Hotell Höga Kusten, fortsätter Tobias nu sin kulinariska resa genom familje företaget, Victorystone. Där han skapar kulinariska stunder både stora och små, allt från öppen eld på standkanten till storslagna bröllop och företags event.