Sjuksköterska till hemsjukvården

Kramfors kommun

Arbetsplatsbeskrivning
Kramfors kommun är det naturliga navet i Höga Kusten, format under årtusenden. Hos oss kan människor, platser och miljöer växa efter sina egna förutsättningar.

Tillsammans skapar vi välfärden och ett fungerande samhälle som är jämställt och rättvist för alla som bor och vistas i kommunen. Vi brukar med stolthet säga att vi har Sveriges viktigaste jobb! Det är en bra utgångspunkt för att en arbetsdag hos oss ska kännas meningsfull.

I strävan att bli en än mer attraktiv arbetsgivare anser Kramfors kommun att friskvårdsarbetet är en viktig del för att kunna bidra till ett friskare liv och förebygga ohälsa. Alla medarbetare erbjuds därför ett friskvårdsbidrag motsvarande upp till 1.400 kronor per år.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, Heltid

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en driven och engagerad sjuksköterska till hemsjukvården inom hälso-och sjukvårdsenheten.
Vi erbjuder dig ett stimulerande och utmanande arbete inom hemsjukvården där ingen dag är likadan som den andra. Kommunen har de senaste åren utvecklats att ge mer avancerad sjukvård i vårdtagarens hem. Det är ett omväxlande arbete där du får möjlighet att följa vårdtagaren över tid. Som sjuksköterska i hemsjukvården innebär det att du självständigt bedömer, planerar, organiserar och utför medicinska behandlings-och omvårdnadsinsatser i den egna bostaden. Du samverkar i team såväl internt som externt för att tillgodose vårdtagarnas omvårdnadsbehov. Arbetet innebär även att du ansvarar för att handleda, delegera och vara en stödjande funktion för övriga professioner i teamet runt vårdtagaren.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som känner sig trygg med att arbeta självständigt och att handleda andra. Du ser möjligheter i förändringar och anpassar dig till nya omständigheter. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom kommunal hemsjukvård, palliativ vård, äldreomsorg, geriatrik eller demensvård och/eller är specialistutbildad distriktssköterska. Du behöver vara drivande, lösningsfokuserad, ha ett gott bemötande och lätt för att samarbeta då vi har som ambition att skapa en stark teamkänsla där vårdtagaren alltid är i fokus.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, så som att du är ansvarsfull, observant och trygg i dig själv. Med tanke på variationen av arbetsuppgifterna och olika situationer som kan uppkomma, skall du ha förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ och komma med nya idéer och angreppsätt kring vårt arbete. Din kommunikationsförmåga är av stor vikt för att skapa förtroendefulla relationer med såväl vårdtagare, anhöriga som kollegor. Det är därför viktigt att du har goda kunskaper i svenska språket, både skriftligt och muntligt. Vi ser även att du har god datorvana.
Körkort B är ett krav.
Tjänsten är förlagd dagtid måndag till fredag, helgtjänstgöring var 6:e vecka.

Arbetsgivarens referensnummer
A1203279

Övrig information
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Referenser lämnas vid begäran och inför vissa anställningar i kommunens verksamheter krävs utdrag från belastningsregistret. I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan till ett av Sveriges viktigaste jobb!

Här kan du läsa mer om att flytta till och bo i Kramfors kommun: https://www.kramfors.se/bygga-bo--miljo/flytta-till-kramfors.html

Här kan du läsa mer om Kramfors kommun.


Kramfors kommun

Välkommen med din ansökan senast 2023-03-31

Sök jobbet här ›

Uppdaterad: Sidansvarig: Hilma Törnqvist

Kontaktpersoner

Hilda Svanholm
Enhetschef
0612-109 40
hilda.svanholm@kramfors.se

Inger Abrahamsson
Vårdförbundet
070-313 66 58
inger.abrahamsson@kramfors.se