Anläggningsarbetare Gata & Park, Kramfors kommun

Kramfors kommun

Arbetsplatsbeskrivning
Kramfors kommun är det naturliga navet i Höga Kusten, format under årtusenden. Hos oss kan människor, platser och miljöer växa efter sina egna förutsättningar.

Tillsammans skapar vi välfärden och ett fungerande samhälle som är jämställt och rättvist för alla som bor och vistas i kommunen. Vi brukar med stolthet säga att vi har Sveriges viktigaste jobb! Det är en bra utgångspunkt för att en arbetsdag hos oss ska kännas meningsfull.

Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning, Heltid

Arbetsbeskrivning
Som anläggningsarbetare inom enheten Gata och park ingår du i en grupp medarbetare som gemensamt ansvarar för drift och underhåll av kommunens gator och parkmark, samt de anordningar som hör till.

Arbetets uppgifter varierar med årstiderna där du under sommaren arbetar med anläggningar som lekplatser, offentlig renhållning, skötsel av utemiljöer, skötsel av grönytor. Du är kommunens representant när du utför arbeten ute i fält tillsammans med våra entreprenörer. Vi är en mindre grupp som har ett bra samarbete och hjälper varandra inom gruppen. Det kan även innebära att vi hjälper andra enheter inom Kramfors kommun.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är ordningsam, ansvarsfull och tycker om att arbeta både självständigt och i grupp. Du har en gymnasieutbildning och erfarenhet inom arbetsområdet som arbetsgivaren bedömer lämplig. Det är meriterande om du arbetat självständigt och serviceinriktat med anläggningsarbete.
Vi ställer krav på B-körkort.
Meriterande med utbildning i trädgårdsskötsel, motorsågsutbildning/röj såg samt traktorvana.

Arbetsgivarens referensnummer
A1207121

Övrig information
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Referenser lämnas vid begäran och inför vissa anställningar i kommunens verksamheter krävs utdrag från belastningsregistret. I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan till ett av Sveriges viktigaste jobb!

Här kan du läsa mer om att flytta till och bo i Kramfors kommun: https://www.kramfors.se/bygga-bo--miljo/flytta-till-kramfors.html

Här kan du läsa mer om Kramfors kommun.


Kramfors kommun

Välkommen med din ansökan senast 2023-04-14

Sök jobbet här ›

Uppdaterad: Sidansvarig: Hilma Törnqvist

Kontaktpersoner

Åke Lindelöf
Enhetschef
0612-803 29
ake.lindelof@kramfors.se

Jan Nordlöf
Samordnare
0612-80335
jan.nordlof@kramfors.se

Elin Östlund
Trädgårdsmästare
0612-80394
elin.ostlund@kramfors.se

Mikko Kaskela
Kommunal
mikko.kaskela@kramfors.se