Kock till Kramfors kommun

Kramfors kommun

Arbetsplatsbeskrivning
Kramfors kommun är det naturliga navet i Höga Kusten, format under årtusenden. Hos oss kan människor, platser och miljöer växa efter sina egna förutsättningar.

Tillsammans skapar vi välfärden och ett fungerande samhälle som är jämställt och rättvist för alla som bor och vistas i kommunen. Vi brukar med stolthet säga att vi har Sveriges viktigaste jobb! Det är en bra utgångspunkt för att en arbetsdag hos oss ska kännas meningsfull.

Kostavdelningen är en del av Kramfors kommuns Produktionsförvaltning och ansvarar för måltiderna till våra kommunala verksamheter i barnomsorg och äldreomsorg. I vår organisation finns det totalt 27 stycken kök. Kostavdelningens uppdrag är att servera god mat som är näringsriktig, säker och producerad på ett hållbart sätt.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, Heltid

Tillträde
Tillträde 1 oktober eller enligt överenskommelse.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en kock med brinnande intresse för matlagning till vår kostorganisation. Som kock tillagar och serverar du mat till gäster inom förskola, skola och äldreomsorg. Arbetet omfattar även förberedelse och efterarbete. Vi arbetar ständigt med att höja kvalitetsnivån i vårt arbete. Vi arbetar aktivt för att sänka vår klimatpåverkan och tänker på miljön.

Denna tjänst är en pooltjänst. Du får jobba med fantastiska kollegor och arbetet bjuder på omväxling då ingen dag är den andre lik, eftersom du kommer att jobba i olika kök hos oss, främst i centrala Kramfors, men även vid behov i andra kök. Tjänsten består av helgtjänstgöring endast när en helgdag inträffar måndag-fredag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst gymnasial kockutbildning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Vi ser även att du uppfyller följande:
• Du möter våra kunder med värme och engagemang.
• Du samarbetar och bidrar till ett gott arbetsklimat.
• Du ska kunna arbeta självständigt.
• Du ska följa de lagar och regler som styr matlagning och servering.
• Du ska ha kunskaper och erfarenhet om egenkontroll och specialkoster.
• Du ska ha datavana, då det även förekommer administrativa arbetsuppgifter.
• Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift.
• Du ska ha B-körkort och tillgång till egen bil.

Arbetsgivarens referensnummer
A1301475

Övrig information
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Referenser lämnas vid begäran och inför vissa anställningar i kommunens verksamheter krävs utdrag från belastningsregistret. I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan till ett av Sveriges viktigaste jobb!

Här kan du läsa mer om att flytta till och bo i Kramfors kommun: https://www.kramfors.se/bygga-bo--miljo/flytta-till-kramfors.html


Kramfors kommun

Välkommen med din ansökan senast 2024-08-11

Sök jobbet här ›

Uppdaterad: Sidansvarig: Hilma Törnqvist

Kontaktpersoner

Kommunal
010-4429770
kramfors.m-norrland@kommunal.se

Johan Kalander
Enhetschef Kostenheten
0612-80 855
johan.kalander@kramfors.se

Emilia Norberg
Kostchef
0612-80413
emilia.norberg@kramfors.se