Vikariat i idrott och hälsa till Kramforsskolan åk 4-6

Kramfors kommun

Arbetsplatsbeskrivning
Kramfors kommun är det naturliga navet i Höga Kusten, format under årtusenden. Hos oss kan människor, platser och miljöer växa efter sina egna förutsättningar.

Tillsammans skapar vi välfärden och ett fungerande samhälle som är jämställt och rättvist för alla som bor och vistas i kommunen. Vi brukar med stolthet säga att vi har Sveriges viktigaste jobb! Det är en bra utgångspunkt för att en arbetsdag hos oss ska kännas meningsfull.

Kramforsskolan ligger centralt belägen i Kramfors där närhet till järnvägs- och busstation enkelt möjliggör pendling med buss eller tåg. Kramforsskolan har läsåret 22/23 ca 260 elever fördelat på fyra paralleller i årskurserna 4-6. På Kramforsskolan finns även den Anpassade grundskolan som vi samarbetar med, bl.a genom gemensamt fritidshem.

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning, Heltid

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en lärare för ett vikariat i idrott och hälsa under HT 2023 till Kramforsskolan. Du kommer ansvara för att planera, genomföra, dokumentera, bedöma och utvärdera din undervisning. Även betygssättning i de åldrar som kräver betyg.
Ditt arbete styrs av våra styrdokument och skolans beskrivna process- och kvalitetsarbete. Du ska samplanera och samarbeta i ditt arbetslag (4, 5 eller 6), med dina ämneskollegor, elevhälsan och med de arbetslag som finns på skolan för att planera utifrån elevernas behov och förutsättningar för att nå högre måluppfyllelse. Du är ledaren i klassrummet och skapar trygghet och studiero i lärandemiljön. I ditt arbete använder du vår digitala lärplattform där bedömning, stora delar av skolans processer och en del av kommunikationen sker.
I denna tjänst ingår även att vara en del av arbetslaget om ca 40% för undervisning och resurs i klassrummet i det arbetslag du tillhör.

Kvalifikationer
Vi söker i första hand dig som är legitimerad lärare, men även sökande med andra behörigheter/kvalifikationer kan vara aktuella. En bred ämnesbehörighet kan vara meriterande. Erfarenhet av undervisning av elever i behov av särskilt stöd är meriterande och du har god kunskap och erfarenhet kring arbete med extra anpassningar och särskilt stöd.
Som person är du lösningsfokuserad och utvecklingsinriktad och stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper. Du trivs att arbeta i en miljö som ställer höga krav på flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Din grundsyn präglas av ett inkluderande och positivt förhållningssätt med utgångspunkt i barnrättsperspektivet. Du är trygg och har goda ledaregenskaper och gillar att arbeta tillsammans med andra i team. Du ska vara förtrogen med skolans styrdokument.

Arbetsgivarens referensnummer
A1225526

Övrig information
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Referenser lämnas vid begäran och inför vissa anställningar i kommunens verksamheter krävs utdrag från belastningsregistret. I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan till ett av Sveriges viktigaste jobb!

Här kan du läsa mer om att flytta till och bo i Kramfors kommun: https://www.kramfors.se/bygga-bo--miljo/flytta-till-kramfors.html


Kramfors kommun

Välkommen med din ansökan senast 2023-05-31

Sök jobbet här ›

Uppdaterad: Sidansvarig: Hilma Törnqvist

Kontaktpersoner

Nicklas Månspers
Rektor Kramforsskolan
0612-804 32
nicklas.manspers@kramfors.se

Linda Dahlkvist
Biträdande rektor
0612-800 77
linda.dahlkvist@kramfors.se

André Wikman
Sveriges Lärare
andre.wikman@kramfors.se