Fritidslärare till Ullångerskolan

Kramfors kommun

Arbetsplatsbeskrivning
Kramfors kommun är det naturliga navet i Höga Kusten, format under årtusenden. Hos oss kan människor, platser och miljöer växa efter sina egna förutsättningar.

Tillsammans skapar vi välfärden och ett fungerande samhälle som är jämställt och rättvist för alla som bor och vistas i kommunen. Vi brukar med stolthet säga att vi har Sveriges viktigaste jobb! Det är en bra utgångspunkt för att en arbetsdag hos oss ska kännas meningsfull.

Ullångerskolan ligger i vackra Höga kusten. Vi är en F-6-skola med omkring 80 elever. Vi samarbetar mycket mellan stadier och verksamheter och har ett tydligt årshjul för vårt systematiska kvalitetsarbete.

Vi har stort fokus på tillsammansarbete, vilket för oss betyder tydliga roller och ansvar, samtidigt som man alltid ska känna stöd av och kan ta hjälp av varandra. Vi är en platt organisation, som delegerar resurs, ansvar och befogenhet ut i organisationen. Vårt mål är alltid elevens bästa.

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning, Heltid

Arbetsbeskrivning
Du kommer att vara placerad på Ullångerskolan och tillhöra teamet F-6. I dina arbetsuppgifter ingår att planera och leda undervisningen på fritidshemmet tillsammans med fritidshemmets personal. I fritidshemmet uppdrag ingår att skapa en meningsfull fritidsverksamhet utifrån läroplanen. Samverkan med skolan sker naturligt. Under skoltid arbetar du i klass tillsammans med lärare och elever.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad och utbildad fritidslärare eller lärare mot tidigare åldrar med inriktning mot fritidshem. Vi kommer att fästa stor vikt vid din personliga lämplighet.

Arbetsgivarens referensnummer
A1224108

Övrig information
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Referenser lämnas vid begäran och inför vissa anställningar i kommunens verksamheter krävs utdrag från belastningsregistret. I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan till ett av Sveriges viktigaste jobb!

Här kan du läsa mer om att flytta till och bo i Kramfors kommun: https://www.kramfors.se/bygga-bo--miljo/flytta-till-kramfors.html

Här kan du läsa mer om Kramfors kommun


Kramfors kommun

Välkommen med din ansökan senast 2023-06-04

Sök jobbet här ›

Uppdaterad: Sidansvarig: Hilma Törnqvist

Kontaktpersoner

Erik Fällmer
Rektor Enheten Höga kusten
0612-80000
erik.fallmer@kramfors.se

Anna-Karin Sjödin
Sveriges Lärare
0612-692126
annakarin.sjodin@kramfors.se