Fastighetssamordnare Kramfors kommun

Kramfors kommun

Arbetsplatsbeskrivning
Kramfors kommun är det naturliga navet i Höga Kusten, format under årtusenden. Hos oss kan människor, platser och miljöer växa efter sina egna förutsättningar.

Tillsammans skapar vi välfärden och ett fungerande samhälle som är jämställt och rättvist för alla som bor och vistas i kommunen. Vi brukar med stolthet säga att vi har Sveriges viktigaste jobb! Det är en bra utgångspunkt för att en arbetsdag hos oss ska kännas meningsfull.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, Heltid

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsbeskrivning
Som fastighetssamordnare/fastighetstrateg kommer du att jobba övergripande med att samordna kommunens lokalbehov och vara representant mot fastighetsbolag och hyresvärdar. Du medverkar och stödjer förvaltningarna vid framtagande av lokalprogram, kapacitetsstudier, gör fastighetsekonomiska beräkningar och liknande lokalrelaterade dokument. Du ansvarar också för kommunens fastighets- och tomtförsäljningar samt genomför utredningar och förhandlingar i samband med både förvärv och försäljning av fastigheter. Olika typer av etableringar på kommunens mark är ett område som växer just nu och därför kommer du att jobba med strategiska frågor rörande kommunens markinnehav och markanvisningar. Arbetsuppgifterna löses till stor del i det team som handlägger fastighetsfrågor och markfrågor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot fastighetsjuridik, fastighetsekonomi, byggande, förvaltning och/eller motsvarande relevant yrkeserfarenhet. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift och förmåga att samarbeta med kunder och kollegor både internt och externt. Du är strukturerad, flexibel, noggrann, ansvarfull och kan arbeta både självständigt och i grupp. Du har B-körkort.
Vi tror att du kan ha arbetat med fastigheter där du sålt, mäklat, byggt eller förvaltat. Du kan också ha projekterat eller varit inblandad i olika slags byggprojekt. Du har lätt att sätta dig in i andra verksamheters behov, lätt att prata med människor, hitta information, ta dig an och lösa svåra frågeställningar.

Arbetsgivarens referensnummer
A1206817

Övrig information
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Referenser lämnas vid begäran och inför vissa anställningar i kommunens verksamheter krävs utdrag från belastningsregistret. I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan till ett av Sveriges viktigaste jobb!

Här kan du läsa mer om att flytta till och bo i Kramfors kommun: https://www.kramfors.se/bygga-bo--miljo/flytta-till-kramfors.html

Här kan du läsa mer om Kramfors kommun.


Kramfors kommun

Välkommen med din ansökan senast 2023-04-12

Sök jobbet här ›

Uppdaterad: Sidansvarig: Hilma Törnqvist

Kontaktpersoner

Peter Levin
Teknisk chef
0612-80 300
peter.levin@kramfors.se