Arbetsterapeut sommarvikariat, Kramfors kommun

Kramfors kommun

Arbetsplatsbeskrivning
Kramfors kommun är det naturliga navet i Höga Kusten, format under årtusenden. Hos oss kan människor, platser och miljöer växa efter sina egna förutsättningar.

Tillsammans skapar vi välfärden och ett fungerande samhälle som är jämställt och rättvist för alla som bor och vistas i kommunen. Vi brukar med stolthet säga att vi har Sveriges viktigaste jobb! Det är en bra utgångspunkt för att en arbetsdag hos oss ska kännas meningsfull.

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning, Heltid

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsbeskrivning
Du arbetar med patientens behov i centrum med syfte att möjliggöra ett så självständigt liv som möjligt för den enskilde individen. Du ansvarar för bedömning, hjälpmedelsförskrivning och rehabilitering/habilitering av patienter som behöver insatser i sitt egna hem alternativt funktionsstöd. Du arbetar självständigt, men också i team med fysioterapeut samt övriga professioner i vården och omvårdnaden runt en patient. Det är ett självständigt arbete, men det innebär också samarbete med andra aktörer. Vi har som ambition att skapa en stark teamkänsla med patienten i centrum. Arbetet består av varierande arbetsuppgifter och patientgrupper vilket ger möjlighet till omväxling och utmaningar i arbetet. Arbetet innefattar också dokumentation och administration. I verksamheten strävar vi ständigt efter utvecklings- och förbättringsarbete och i arbetet som arbetsterapeut hos oss ingår att vara delaktig i att driva verksamheten framåt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, som ser möjligheter i förändringar och har en förmåga att anpassa sig till nya omständigheter. Tidigare erfarenhet av att arbeta med rehabilitering inom äldreomsorgen, bedömning av rehabiliteringsbehov, hjälpmedelsförskrivning samt bostadsanpassning är meriterande. Du har god kommunikativ förmåga och goda kunskaper i det svenska språket. Du tar initiativ och kommer med nya idéer och angreppssätt kring vårt arbete. Eftersom arbetet innebär mycket samverkan med andra professioner värdesätts god samarbetsförmåga, men det krävs också egna initiativ till lösningar. Du strukturerar ditt arbete och driver det framåt självständigt samtidigt som du är lyhörd och anpassningsbar.

B-körkort för manuell växellåda är ett krav då vi kör bil i tjänsten.

Arbetsgivarens referensnummer
A1204005

Övrig information
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Referenser lämnas vid begäran och inför vissa anställningar i kommunens verksamheter krävs utdrag från belastningsregistret. I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan till ett av Sveriges viktigaste jobb!

Här kan du läsa mer om att flytta till och bo i Kramfors kommun: https://www.kramfors.se/bygga-bo--miljo/flytta-till-kramfors.html

Här kan du läsa mer om Kramfors kommun.


Kramfors kommun

Välkommen med din ansökan senast 2023-03-31

Sök jobbet här ›

Uppdaterad: Sidansvarig: Hilma Törnqvist

Kontaktpersoner

Malin Lingensjö
Enhetschef
0612 810927
malin.lingensjo@kramfors.se

Sveriges Arbetsterapeuter
08 50748810
medlemsradgivning@arbetsterapeuterna.se