Omvårdare och undersköterskor till äldreomsorgen Kramfors kommun

Kramfors kommun

Arbetsplatsbeskrivning
Kramfors kommun är det naturliga navet i Höga Kusten, format under årtusenden. Hos oss kan människor, platser och miljöer växa efter sina egna förutsättningar.

Tillsammans skapar vi välfärden och ett fungerande samhälle som är jämställt och rättvist för alla som bor och vistas i kommunen. Vi brukar med stolthet säga att vi har Sveriges viktigaste jobb! Det är en bra utgångspunkt för att en arbetsdag hos oss ska kännas meningsfull.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, Heltid

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsbeskrivning
Som omvårdare eller undersköterska arbetar du med ett individstödjande förhållningssätt utifrån brukarens unika behov. I undersköterskeuppdraget ingår det att vara kontaktperson för ett antal brukare. Välfärdsteknik är något vi jobbar mycket med och användandet av tekniska lösningar ingår i vårt arbetssätt och är en del i tänket när vi tillgodoser behov för medborgarna. Det är en del i det systematiska arbetsmiljöarbetet när vi jobbar smartare med att vara effektiva. Vi är mitt upp i arbetet med att installera läkemedelsrobotar för att underlätta hanterandet av läkemedel men också för att göra livet för våra brukare mer flexibelt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har omvårdnadsutbildning motsvarande undersköterska (intyg från socialstyrelsen krävs) och blir extra glada om du dessutom är specialistutbildad undersköterska. Är du inte utbildad undersköterska behöver du ha arbetserfarenhet av vårdyrket sedan tidigare. För nattjänster krävs undersköterskeutbildning. Du har datavana och behärskar svenska språket i både tal och skrift.
B-körkort krävs för tjänster inom hemtjänst.

Personliga egenskaper
För att trivas i den här rollen bör du vara bra på att bemöta människor och alltid jobba för brukarens välbefinnande och meningsfullhet. Vi vill att du liksom vi ser möjligheter istället för hinder, att du är flexibel, ansvarstagande och gillar vår värdegrund. Att vara medarbetare i vår verksamhet äldreomsorg innebär att ha ett starkt brukarfokus och att ha mod och uthållighet i det ständiga förbättringsarbetet.

Arbetsgivarens referensnummer
A1288897

Övrig information
Tillsättning av tjänsterna sker löpande så sök jobbet redan idag.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Referenser lämnas vid begäran och inför vissa anställningar i kommunens verksamheter krävs utdrag från belastningsregistret. I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan till ett av Sveriges viktigaste jobb!

Här kan du läsa mer om att flytta till och bo i Kramfors kommun: https://www.kramfors.se/bygga-bo--miljo/flytta-till-kramfors.html

Här kan du läsa mer om Kramfors kommun


Kramfors kommun

Välkommen med din ansökan senast 2024-08-31

Sök jobbet här ›

Uppdaterad: Sidansvarig: Hilma Törnqvist

Kontaktpersoner

Malin Nyberg
Rekryterare Äldreomsorg
0612-805 51
Malin.Nyberg@kramfors.se

Lotta Wiklund
Rekryterare Funktionsstöd
0612-805 30
lotta.wiklund@kramfors.se

Marianne Persson Sjölander
Kommunal
0612-80582
kramfors.m-norrland@kommunal.se