Lärare som hjälper två lågstadieelever i ett klassrum

Vikariera inom förskola, fritidshem och skola

Att vara vikarie innebär att ha ett viktigt och värdefullt jobb. Det är flexibelt, omväxlande och en god möjlighet att prova på yrket som pedagog/lärare. Låter det intressant? Då borde du bli vår nya korttidsvikarie!

Vill du arbeta som korttidsvikarie inom förskola, grundskola, grundsärskola och/eller fritidshem i Kramfors kommun? Gör intresseanmälan på relaterad länk.

Flexibelt, socialt och omväxlande

Vi söker dig som är nyfiken att lära och gillar att hjälpa och bemöta barn och ungdomar på deras nivå. Du kan ta initiativ och visa ansvar och självständighet i det pedagogiska uppdraget. Du trivs att arbeta i en miljö där social kompetens och flexibilitet förväntas. Du har god ordning och struktur i ditt planeringsarbete. Din grundsyn är inkluderande och med ett positivt förhållningssätt.

Du som studerar till lärare/förskollärare/fritidslärare

Då är extrajobb som korttidsvikarie ett perfekt tillfälle att omsätta de kunskaper du får under din utbildning och att utveckla din pedagogiska förmåga.

Vem kan jobba som korttidsvikarie?

För att vikariera inom våra verksamheter ska du

  • vara minst 18 år.
  • ha betyg från fullgjord gymnasieutbildning.

Vi söker i första hand dig som har pedagogisk utbildning inom våra verksamhetsområden, men även du som har tidigare erfarenhet eller är intresserad av att arbeta i våra verksamheter är välkommen med din intresseanmälan.

Som vikarie ska du ha möjlighet att komma till arbetet med kort varsel. Arbetstiderna varierar beroende på verksamheternas behov, det kan vara allt från några timmar till en längre period. Till exempel vid ordinarie personals sjukfrånvaro eller ledighet.

Utdrag ur belastningsregistret

För att få arbeta i våra verksamheter måste du visa upp ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. Det beställer du själv på sidan Belastningsregistret – begär utdrag (www.polisen.se) » Länk till annan webbplats.

Observera att det kan ta upp till 14 dagar innan utdraget kommer, så beställ i god tid.

Sök arbete som vikarie

För att göra en intresseanmälan klickar du på länken till e-tjänsten som du finner i den högra rutan under "Relaterade länkar".

Om du inte har möjlighet att lämna din intresseanmälan via e-tjänsten, ber vi dig sända ditt CV tillsammans med ett personligt brev till:
Kramfors kommun
Bildningsförvaltningen
872 80 Kramfors.

 

Uppdaterad: Sidansvarig: Hilma Törnqvist