höga kusten bron uppifrån

Lediga jobb

Arbeta hos Kramfors kommun

Kramfors kommun är en kommun med omkring 1650 heltidsanställda medarbetare. Vi som arbetar här ger service till nästan 19 000 invånare.

Kramfors kommun är kommunens största arbetsgivare med många olika yrken. Som många andra kommuner står vi inför stora pensionsavgångar och ökade behov gör att vi ständigt behöver nya medarbetare. Håll utkik efter lediga jobb hos oss, kanske finner du jobbet för just dig!

Dessa jobb finns att söka just nu

Titel Sök senast
Liftvärd till Skulebergets linbana sommaren 2024 2024-06-24
Behandlingspedagog 2024-06-27
HÖGAKUSTENSKOLAN söker Lågstadielärare och Mellanstadielärare 2024-06-27
Sommarjobb inom äldreomsorgen och funktionsstöd 2024 2024-06-30
Grundskolelärare F-3 till Skarpåkersskolan i Kramfors kommun 2024-06-30
Kock till Kramfors kommun 2024-08-11

Livskvalitet utöver det vanliga

Vårt världsarv Höga Kusten inspirerar dig som gillar en dramatisk natur med många upplevelser och stor frihetskänsla. Kramfors är en trygg småstad med bra service som gör din vardag enkel.

Varför just Kramfors kommun?

Våra medarbetare är stolta över sina uppdrag, tycker att man har meningsfulla arbetsuppgifter och ser framemot att gå till sitt arbete. Med våra värdeord kundnytta, demokratisk grundsyn, delaktighet och professionalitet skapar vi tillsammans ett fungerande samhälle för den som bor och vistas i vår vackra kommun. Häng med på vår resa och se vilka möjligheter vi har att erbjuda.

Flytta till Kramfors

En flytt innebär nya möjligheter men också stora förändringar. Vi finns till hands för dig som vill flytta till Kramfors eller som är intresserad av vad vår kommun har att erbjuda.

Det kan gälla frågor om boende, jobb, föreningsliv, fritidsaktiviteter, barnomsorg, serviceutbud och mycket annat. Det viktigaste för oss är att du på dina villkor blir en del av Kramfors kommun och hittar en livsstil som passar dig.

På webbplatsen Bo i Höga Kusten Länk till annan webbplats. kan du läsa om hur det är att bo, leva och verka i Höga Kusten.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Uppdaterad: Sidansvarig: Hilma Törnqvist