• |
  • Lättläst
  • | Anpassa
  • | Other languages

Utformning av livsmedelsanläggning

Tänk på hur lokalerna ser ut där du planerar att ha din livsmedelsanläggning. Ju bättre planering och utformning desto lättare är det att hålla rent och leverera säker mat. Det är du som driver företaget som är ansvarig för att lokalerna är bra och passar för det du gör.

Tips hittar du i vårt dokument ”Informationsblad livsmedelsverksamhet”PDF

Du kan behöva bygglov

Om du tänker starta i en lokal som inte varit restaurang eller café förut så kan du behöva bygglov. Om du gör om ventilationen eller avloppssystemet så kan du behöva göra en bygganmälan. Mer information om det hittar du på sidan om bygglov.

Har du en vision?

Tänk på att du i framtiden kanske vill ha ett större sortiment eller utöka din verksamhet.

Ibland kanske företaget inte kan utvecklas som du vill i just den lokalen, så ha det i tankarna när du planerar!

Uppdaterad: 2018-05-24 Sidansvarig: Erik Andrèe

Kontakt

Miljö- och byggförvaltningen

Besöksadress
Ringvägen 34

Postadress
Ringvägen 34
872 80 Kramfors

Kontaktpersoner
Magnus Westin
Tel: 0612-803 63
magnus.westin@kramfors.se

Märith Löfgren
Tel: 0612-803 75
marith.lofgren@kramfors.se

Cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på hemsidan. Genom att fortsätta godkänner du vår
användning av cookies.