Kramforsambassadör

Petra Boman

Varför har du valt att vara Kramforsambassadör?
Det är ett bra sätt att få veta mer om övriga delar av vår kommun, samt att vi tillsammans kan hjälpa till att lyfta allt det som är positivt i vår kommun.

Berätta kort om vem du är.
Jag heter Petra Boman och är född och uppvuxen i Ullånger. Bor här med min man Anders. Vi har tre utflugna barn och ett barnbarn.

Jag jobbar, sedan snart ett år tillbaka, som butiksansvarig för delikatessbutiken 1923 - Tunnbröd & Deli, som blev utsedd till Årets butik i Kramfors 2020! Hur kul var inte det! Ett superroligt arbete där jag träffar otroligt mycket folk och verkligen får dela med mig av det goda värdskapet, främst under sommarsäsongen.

Vad är det bästa med Kramfors kommun?
Nära till naturen, samt att det finns många olika utflyktsmål att välja bland. Väljer man bara rätt tidpunkt för sitt besök behöver man heller inte trängas med andra om man inte vill.

Har du förslag på saker som kan utvecklas?
Bättre transportmöjligheter, framförallt under turistsäsongen, det går ju inga bussar på helgerna... Sen skulle jag gärna gå någon guidad tur om bland annat Ådalskravallerna, Sandöbroraset och liknande.

Har du något smultronställe eller aktivitet du vill rekommendera?
Packa utflyktskorgen med godsaker och ta med dig rätt sällskap till Mäjasjöns fäbodar i Ullånger, Fäberget i Skoved, Skvalpudden i Norrfällsviken eller Rödhällorna i Noraström. Det finns många fler platser att besöka, fråga någon från ortsbefolkningen så får du säkert ännu fler tips.

Uppdaterad: Sidansvarig: Olof Wigren

Kontakt

Kom in kundtjänst
Tel: 0612-800 00

Besöksadress
Torggatan 2, Kramfors

Postadress
Kramfors kommun
872 80 Kramfors

kommun@kramfors.se

Kontaktperson
Olof Wigren
Tel: 070-657 50 85
olof.wigren@kramfors.se