Mötesplatser för seniorer

Vill du ha en trevlig stund tillsammans med andra seniorer? Då är du välkommen att besöka någon av kommunens mötesplatser. På mötesplatserna får du träffa andra och delta i olika aktiviteter.

Det finns många hälsofrämjande fördelar med att vara socialt aktiv. Det ger tillfälle att umgås med andra och delta i aktiviteter.

I Kramfors finns mötesplatser utspridda över hela kommunen. Du är välkommen att besöka alla, oavsett var i kommunen du bor. Det är gratis att besöka mötesplatserna och ingen föranmälan krävs. Däremot står du själv för kostnaden till och från mötesplatserna. Fika säljs till självkostnadspris.

Aktiviteter på mötesplatser

Innehållet på mötesplatserna varierar och det finns möjlighet att vara med och forma aktiviteterna genom att lämna önskemål. Aktiviteterna kan bestå av föreläsningar, musikunderhållning, spela spel, filmvisning med mera.

Bli volontär

Mötesplatserna drivs av volontärer. Vill du också engagera dig genom att bli volontär? På sidan Volontär för seniorer kan du läsa mer om vad det innebär och hur du anmäler ditt intresse.

Uppdaterad: Sidansvarig: Anna-Lena Högberg

Kontakt

Kom in kundtjänst
Tel: 0612-800 00

Besöksadress
Torggatan 2, Kramfors

Postadress
Kramfors kommun
872 80 Kramfors

ulrika.viberg@kramfors.se