Pedagogiska tips och aktiviteter

Här kan du finna några små tips och idéer på aktiviteter att göra med ditt barn. Kanske är ni hemma på grund av rådande omständigheter i coronatider eller bara letar något roligt att sysselsätta er med.

Kom ihåg att det finns en uppsjö av idéer att söka på webben för att finna aktiviteter tillsammans med dina barn! Fastna inte på denna sida!

Det är svårt att sortera upp de aktiviteter vi tipsar om i områden, då många aktiviteter berör flera olika färdigheter. Det är precis så som vår verksamhet i förskolan är uppbyggd, vi arbetar tematiskt och alla färdigheter utvecklas tillsammans.

De appar och tips du finner på en sida kan alltså lika gärna användas i andra sammanhang men vi har varit tvungna att göra en liten uppdelning för att kunna strukturera sidorna.

På varje sida sida finns några tips på appar samt andra tips på aktiviteter. Apparna finner du på Appstore (iOs) eller Play Butiken (Android). Appar som tipsas om har inte valts ut med tanke på att de är gratis eller betalappar eller att de finns till alla olika märken av enheter utan helt enkelt för att de uppfyller det syfte som finns med aktiviteten. Vi i förskolan har iOS enheter och därför är många av apparna från just Appstore.

Vi tar inte ansvar för att de länkar vi hänvisar eventuellt i nästkommande steg innehåller reklam.

Uppdaterad: Sidansvarig: Carl Sundström

Kontakt

Kom in kundtjänst
Tel: 0612-800 00

Besöksadress
Torggatan 2

Postadress
Kramfors kommun
872 80 Kramfors

kommun@kramfors.se