Ullångerskolan F-6

Här skapar vi förutsättningar för att våra elever ska kunna utvecklas på sin kunskapsresa och uppleva lärandets glädje. Här visar vi varandra hänsyn, använder ett vårdat språk och är rädda om våra saker.

Skolan finns i Ullånger och hör till skolenheten Höga kusten. Skolan har drygt 93 elever från förskoleklass till och med årskurs sex. Skolan har funnits i drygt sextio år och består av flera olika byggnader.

Vår fritidshemsavdelning verkar för att barnen ska få en meningsfull fritid. Här får de utveckla sin kreativitet och sin förmåga att ta ansvar över sig själva och andra. Delaktighet och fri lek är viktiga delar i fritidverksamheten.

För att skapa en bra lärandemiljö för eleverna samverkar och samarbetar vi lärare, förskollärare och fritidshemspersonal. Fokus är trygghet, tillit och lärande. Vi arbetar kontinuerligt med samarbete mellan skolans alla elever för att främja en trygg och positiv lärmiljö, där alla känner varandra och har roligt tillsammans.

Vi som arbetar på Ullångerskolan, vill att vår verksamhet präglas av framtidstro, öppenhet och pålitlighet. 

Hitta oss på kartan

Den gröna symbolen i kartan visar platsen för skolan.

I kartan kan du zooma in och zooma ut (plus- och minussymboler) samt förflytta dig i kartan med muspekaren. Vill du öppna kartan i helskärmsläge, välj den tredje symbolen från topp. Avmarkera symbolen när du vill lämna helskärmsläget.


Visa karta med alla teman i eget fönster

Visa karta med alla teman i eget fönster

Via länken under kartbilden når du kartor med olika teman. När du öppnat kartan kan du välja olika teman (vyer) genom att tända och släcka lager i kartan. Se exempelvis menyn i kartan och välj Barn & utbildning och välj att tända och släcka lager i underrubrikerna.

Uppdaterad: Sidansvarig: Carl Sundström

Kontakt

Rektor
Erik Fällmer
Tel: 0612-805 19
erik.fallmer@kramfors.se

Besöksadress
Kinavägen 1
873 72 Ullånger

Postadress
Kramfors kommun
Ullångerskolan
872 80 Kramfors

Kom in kundtjänst
Tel:0612-800 00

kommun@kramfors.se