Autogiro och e-faktura

Ett enkelt sätt att betala kommunens fakturor är via autogiro. Vi erbjuder dig att helt utan kostnad ansluta dig till autogiro. Via Autogiro dras fakturabeloppet automatiskt från ditt bankkonto efter avisering och på en bestämd dag.

Din räkning kommer att skickas hem till dig som vanligt. Av räkningen framgår att den kommer att betalas via autogiro. Stämmer uppgifterna på räkningen behöver du inte göra mer än att se till att det finns pengar på ditt konto på förfallodagen.

Du kan betala alla fakturor från Kramfors kommun via autogiro, till exempel:

  • barnomsorg
  • äldreomsorg
  • vatten och renhållning
  • kulturskolans avgifter.

Att ansluta sig till autogiro är kostnadsfritt men du måste lämna ett medgivande om att pengar för betalning av dina räkningar från Kramfors kommun tas ut från ditt bankkonto.

Medgivande till autogiro

Ditt medgivande lämnar du enklast i vår e-tjänst. Länk till e-tjänsten hittar du under menyn för Relaterade e-tjänster på denna sida. Du kan också fylla i och skicka in en anmälningsblankett. För att få en anmälningsblankett, kontakta Catharina Nyberg. Kontaktuppgifter finns i kontaktrutan på denna sida..

Betala med e-faktura

Vi erbjuder dig som är ansluten till en Internetbank att betala dina räkningar till oss med e-faktura.
Tjänsten innebär att räkningen elektroniskt skickas till din internetbank. När du loggar in på din internetbank har du information om att det finns en räkning att betala. Klicka på e-fakturan och fakturan kommer upp på skärmen.
Det enda du som kund behöver göra är att kontrollera och godkänna fakturan. Ingen annan kan förändra eller läsa räkningen. Du behöver inte skriva ut fakturan, räkningen lagras elektroniskt hos banken.

Fördelar med e-faktura

Betalningen går säkert fram med angivande av OCR-nummer och bankgironummer utan att du behöver fylla i detta. Du kan läsa och betala dina räkningar var du än befinner dig så länge du har tillgång till en internetuppkopplad dator.

Önskar du betala med e-faktura?

Anmäl dig hos din internetbank. Gå där till Anmälan e-faktura. Leta fram Kramfors kommun bland de företag som kan erbjuda e-faktura. Fyll i uppgifterna.

Uppdaterad: Sidansvarig: Anna Karlström

Kontakt

Kom in kundtjänst
Tel: 0612-800 00

Besöksadress
Tekniska avdelningen
Torggatan 2, Kramfors

Postadress
Kramfors kommun
872 80 Kramfors

kommun@kramfors.se

Kontaktperson
Catharina Nyberg
catharina.nyberg@kramfors.se
Tel: 0612-800 00