Torroms förskola

 Torroms förskola ligger i lantlig miljö intill skogen och med utsikt över sjö. Vi har en levande landsbygd med bra servicemöjligheter med matbutik och tankstation.

Vi håller till i Torroms gamla välbevarade skolbyggnad som ger oss tillgång till en fin gymnastiksal som vi utnyttjar regelbundet.  Där finns plats och utrustning för lekar och motorisk träning särskilt för kalla dagar.

Vi har egen kock som serverar salladsbuffé före varmrätten i vår verksamhet.

På vår stora utegård finns möjlighet för många olika slags aktiviteter även klättervägg för de största barnen.

Vi går lätt ut i skog och mark vilket är en viktig del av vårt pedagogiska arbete.

Barnen har tillgång till bärbuskar och vi odlar grönsaker och blommor. Det är intresserade och glada barn som sår, vattnar och smakar. På hösten skördar vi gemensamt och tillreder och har en fest tillsammans, ”skördefest”.

Vi har ett inspirerande skaparrum som ger plats för målning, snickerier och annat fritt skapande.

Vi får även regelbundna besök från bokbussen en gång i månaden. Vi lånar tillsammans med barnen och läser högt flera gånger per dag. Språket är viktigt och vi gör många olika övningar med stödtecken, rim och ramsor, lekar och dramaövningar.

Välkommen till Torroms förskola!

 

Hitta oss på kartan

Den gröna symbolen i kartan (barn som leker) visar platsen för förskolan.

I kartan kan du zooma in och zooma ut (plus- och minussymboler) samt förflytta dig i kartan med muspekaren. Vill du öppna kartan i helskärmsläge, välj den tredje symbolen från topp. Avmarkera symbolen när du vill lämna helskärmsläget.


Visa karta med alla teman i eget fönster

Visa karta med alla teman i eget fönster

Via länken under kartbilden når du kartor med olika teman. När du öppnat kartan kan du välja olika teman (vyer) genom att tända och släcka lager i kartan. Se exempelvis menyn i kartan och välj Barn & utbildning och välj att tända och släcka lager i underrubrikerna.

Uppdaterad: Sidansvarig: Carl Sundström

Kontakt

Telefon
0612-81 06 68

Besöksadress
Prästbordet 301
872 98 Noraström

E-post
torroms.forskola@kramfors.se

Rektor
Elisabeth Grannas
Tel: 0612-802 77
elisabeth.grannas@kramfors.se